Het weekend van de waarheid

Dit weekend is het weer zover, het weekend van de waarheid is een mooie uitdrukking. De grootmachten strijden weer naast elkaar, wie zal het worden ? Dainichi met 2 koi die het begrip zware dames benadrukken, of Momotaro met zijn reuzen. Laten we zeker Sakai niet vergeten, Ueno en andere kandidaten die mee willen proeven van het succes.

Ik laat dit keer nog een filmpje zien van de Dainichi koi, respectievelijk 93 en 97 cm, maar zullen ze het kunnen halen tegen de 107 en 115 kadetten van Momotaro ? Wat Sakai in petto heeft weet ik niet, ik volg het nooit van dichtbij en raak ook niet zo geëmotioneerd van heel dit gedoe, maar dat het een strijd gaat worden staat als een paal boven water. Voor mij mag het gerust een onbekende zijn ! Enkele foto's van de 90+ kandidaten heb ik ook toegevoegd.

Vandaag zet ik een serieuze éénkleurige ginrin in promotie, ginrin chagoi 1911004. Ze liet zich niet makkelijk meten, maar tenslotte is het gelukt. Een ginrin chagoi behoort altijd tot mijn favorieten, en als ze deze uitstraling hebben, twijfel ik niet graag.

Sigaarvormig lijf met brede sterke en lange backbone, geflankeerd door een breedstaand koppeke en ogen die goed ver uit elkaar staan, hier zit zowel lengte als breedte in, zonder te vervallen in hangbuikige chagoi. De ginrin is sterk aanwezig en ze straalt in het zonnetje. 

MAAR WAT DENKEN MIJN MEDEBEOORDELAARS ?

01
Ik stond te kwijlen ! Deze is voor een ginrin me-ga-goed , een plezier om in de vijver te zien en ook zeer zuiver wat ontzettend belangrijk is met deze variëteit . Een dikke yes (maar je kan niet alles kopen) 

02
Bizar goed gebouwde ginrin Chagoi, laat iemand mij eens nog zo 1 opzoeken met deze bouw, zeker voor een ginrin ! Absurd goed ! Gaat nog veel groter worden! Oke het netpatroon lijkt niet foutloos te zijn, maar dit als monster in de vijver… man man man wat een genot !

03
Wat een kop en mooie rechte lijn van de ginrinnetjes wat erg belangrijk is voor de show maar ook voor het zicht en rust aan de koi geven. Gaat of moet ik zeggen is groot, groter worden. Hele leuke Ginrin zou bijna zeggen een hebbeding 

04
Pracht van een ginrin chagoi . Geweldige zware gestroomlijnde body . Mooie egale kleur . zeer mooi ginrin. Ook zal ze nog veel groter worden. Hele mooi verschijning.

TENSLOTTE DE DEAL VAN HET WEEKEND !

Lees goed wat mijn deal inhoud. De deal is geldig tot zondagavond Europese tijd 20.00 uur. De aanbiedingen zijn niet geldig op bestaande aanbiedingen of promoties. Ze zijn enkel geldig op de aangeboden koi in het overzicht zoals het nu is samengesteld. Ik behou mij het recht een promotie te weigeren indien ik een foutieve inschatting heb gemaakt. Daarna vervallen alle promoties.

EERST EN VOORAL:
Alle klanten die voor mininum 2000 euro een koi aantoonbaar hebben aangekocht in 2019 en/of 2020 mogen eender welke koi uit het gamma kiezen met een korting van 25%. Indien zij een keuze kunnen maken, moeten ze me hun aankoop of aankopen tonen, zodat ik dit na kan kijken. Nadat ik het gecontroleerd heb, zal ik de aanbieding goedkeuren ! 

DAN VOOR IEDEREEN/

Alle koi die beginnen met 19 of V19 in hun code (veilingkoi): - 10%

Alle koi die beginnen met 18 of V18 in hun code (veilingkoi): - 20%

Alle koi die beginnen met 17 of V17 in hun code (veilingkoi): - 30%

Alle koi die beginnen met 16 of V16 in hun code (veilingkoi): - 40%

Alle aanbiedingen vervallen zondagavond 20.00 uur Europese tijd.

Meer afbeeldingen

Het weekend van de waarheid: afbeelding 1
Het weekend van de waarheid: afbeelding 2
Het weekend van de waarheid: afbeelding 3
Het weekend van de waarheid: afbeelding 4
Het weekend van de waarheid: afbeelding 5
Het weekend van de waarheid: afbeelding 6
Het weekend van de waarheid: afbeelding 7
Het weekend van de waarheid: afbeelding 8
Het weekend van de waarheid: afbeelding 9
Het weekend van de waarheid: afbeelding 10
Het weekend van de waarheid: afbeelding 11
Het weekend van de waarheid: afbeelding 12
Het weekend van de waarheid: afbeelding 13
Het weekend van de waarheid: afbeelding 14
Het weekend van de waarheid: afbeelding 15
Het weekend van de waarheid: afbeelding 16
Het weekend van de waarheid: afbeelding 17
Het weekend van de waarheid: afbeelding 18
Het weekend van de waarheid: afbeelding 19
Het weekend van de waarheid: afbeelding 20
Het weekend van de waarheid: afbeelding 21
Het weekend van de waarheid: afbeelding 22
Het weekend van de waarheid: afbeelding 23
Het weekend van de waarheid: afbeelding 24

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

8 reacties

Johan

De GRAND CHAMPIONis nummer 11 geworden (Dainichi)


rob

Voor mij de kohaku’s 927 en 1122 dat vind ik 2 schitterende beren . Ook de ginrin chagoi is erg goed het is dat ik er al een heb anders was het een mooie toevoeging . Ook een erg mooie body met goed ginrin erop en een geweldig fukarin . Deze chagoi zie ik nog wel over de 90cm gaan in de juiste vijver

Johan

Rob 1122? Bedoel je misschien 1722

rob

@Johan Klopt helemaal ergens mis gegaan 😅


Johan

Uitgaande van de foto’s zonder te weten welke kweker en afmeting is mijn favoriet : Sanke Nummer 1134 en ga nou niet zeuren over het rode oogje Misschien persoonlijke smaak maar vind Kohaku 473 en 781 heel erg geweldig en schoon om te zien. Maar misschien dit jaar weer is een Showa als winnaar want de inzet Showa is heel indrukwekkend Ben benieuwd

KONDHO

Showa 467 en 10 ook wel, sanke en Kohaku zelfde voorkeur idem op foto. Wil nu niet zeuren maar heeft blauwe oogjes denk ik, eentje met rode oogschaduw, mooi toch.

Johan

@KONDHO KONDhO prachtige exemplaren koi inderdaad op dit niveau nooit op detail beoordelen maar op het gehele plaatje 👍🏻👍🏻👌🏻


KONDHO

Jumbovijver en collectie dan is dit zeker eentje welke je wel nog zou willen, al is het je ding niet of heb  je er al eentje of zelfs twee. Opgepast voor de vingertjes, zôn mondje daar kan iets in. Ook heel speciaal kleurtje, super type ginrin, is de weerkaatsing in elk van deze schubben.  Laat u niet op het verkeerde been zetten door het karakter, tis een schatje, en zal steeds het voorbeeld zijn voor de rest.  Tenzij je niet van aandacht houdt. Ook ideaal voor mensen met lekkere waterplantjes. Wil je de grootste en dikste, dan zou ik het niet doen. Liever elegant, perfecte midsize, bijna decadent mooi en dat is op het gouden kleurtje en schittering. Een zonnetje, zelfs op een bewolkte dag, het zou zelf nog mogen regenen.


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240