Het weer laat ons in de steek

Het weer laat ons in de steek

Zolang het weer zo blijft, zal het moeilijk worden om te polyesteren. Ik hoop dat de vooruitzichten voor volgende week toch wat beter gaan zijn. Morgen ga ik vermoedelijk toch een soort dak proberen te maken over de vijvers, zodat het water toch buiten blijft.

Ondertussen doen we maar zo goed als het kan verder aan de afwerking. Vandaag hebben we de borduurs gestoken. op de voorgrond rechts zie je het bowlcenter, zoals we dit noemen, niet te verwarren met bowlingcenter. Op deze plaats zal voor iedere vijver een apparte bowl komen te staan, zodat iedere koi apart kan gebowld worden indien nodig. Aan de linkerzijde zie je het terras dat zal aangelegd worden en 11 x 4 m. zal zijn. Genoeg om een gezellige tijd met Rini of met iemand anders over koi te keuvelen.

Als het weer het toelaat zullen we zaterdag de bestrating leggen, dan nog de dolomiet, de filters en het polyster, de hardsteen op de bovenkant van de vijvers, en het einde is in zicht.

Nu nog de zon en Rini en ik zien het helemaal zitten.

Nog even vermelden dat er 135 inschrijvingen zijn ondertussen voor zondag 4 mei. Er is nog mogelijkheid om je in te schrijven tot 10 april. Ben je nog niet ingeschreven ? Stuur me dan een mailtje zodat ik de drank en de bbq kan regelen. Iets gemist over 4 mei ? Lees dan nogmaals dit even: 4 mei, de ontmoetingsdag van INTERKOI

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: vanaf 11.00 tot ± 16.00 uur.
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SH-NA18-45

showa SH-NA18-45
Koi Evolutie

1411052

Archief 1411052