Het wordt tijd dat ik weer eens iets van mij laat horen

Het wordt tijd dat ik weer eens iets van mij laat horen

Zo, de vakantie zit er weeral op. Maar wat een werk hier op mijn bureau....pffff....

Ik zal even de tijd nodig hebben om mij aan te passen, maar dat zal wel lukken denk ik. Ik moet zeggen dat de koi er geweldig uitzagen toen ik terugkwam. Wat zijn die veranderd op enkele weken tijd zeg....Dan zie je pas hoe snel dit kan gaan.

Even vermelden dat we een geweldige rondreis in Borneo hebben gehad. Ik zal er niet te veel over uitweiden. Degene die het graag opvolgen mogen altijd naar onze privé site surfen: www.borgmans.eu en onder de foto's van mijn kleinkinderen 2008 kom je de link tegen van onze rondreis in Borneo.

Ondertussen is het volop koi inkopen in Japan en heb ik reeds heel wat werk in mijn website gestoken om alles opnieuw aan te passen. Wel heb ik een fantastische deal kunnen afsluiten voor de aankoop van enkele prachtige Jumbo's, natuurlijk van Momotaro. Wat een prachtbeesten. Ik heb er enkele foto's bij opgezet, maar kijk zeker ook naar de filmpjes.

Yonsai kohaku 72 cm

Yonsai showa 69 cm

Nisai kohaku 53 cm

Wat een plaatjes zijn dit.

Wil je in het bezit komen van dit soort koi tegen een betaalbare prijs, dan moet je ze aankopen vooraleer ze in Arendonk zijn. Ik weet niet of ik ze nog wil verkopen als ze eenmaal hier zijn. Heb je interesse....mail me dan. Ze zijn geweldig.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml