Kohaku voor onszelf

Kohaku voor onszelf

Rini en ik hebben besloten deze kohaku samen aan te kopen om hem verder door te laten groeien en de evolutie verder op te volgen.

Het is niet de kunst om onbetaalbare koi aan te kopen en deze de shows te laten winnen. Rini en ik hebben besloten om met de mindere goden te proberen hetzelfde resultaat te bereiken. Wij weten dat dit een moeilijke opgave is, maar toch willen wij de meerwaarde in deze koi steken door de manier waarop ze zal behandeld worden. Als je op dit ogenblik de evolutie van Clarissa ziet, dan krijg je gewoon de tranen in je ogen, zo mooi.

Waarom hebben wij deze koi gekozen ?

Ten eerste voor de prachtige bouw. De kweker behoort tot de absolute favorieten van Interkoi. (Matsue). Bovendien is de huidkwaliteit en het fukurin van zeer hoge waarde. Zij is op dit ogenblik Yonsai (4 jaar), dus het kiwa zal mettertijd nog sterk verbeteren, en over de staartaanzet en de sashi, moet ik geen verhaaltjes gaan vertellen.

De koi is op dit ogenblik 73 cm, zodat zij in goede omstandigheden naar de 90-95 cm kan doorgroeien. Wij zullen ze daar zeker mee helpen. Het patroon is een twijfelgeval. De ene zal het als niet voldoende bestempelen, de andere zal het prachtig vinden. De maruten vlek ligt helaas niet mooi in het midden, maar vangt het onevenwicht op het einde van de staart wel op, zodat er toch een mooie balans te vinden is. De koi spreekt ons ontzettend aan, en daar is het toch om te doen, nietwaar ?

Het enige probleem: wij hebben nog geen naam voor deze jumbo in wording. Als er dus iemand is die creatief genoeg is om een mooie naam te verzinnen, dan lezen wij dit graag. Wij hopen in ieder geval dat jullie dit zalig schepsel ook zo mooi vinden. Je mag onverbloemd je mening zeggen, want we kunnen tegen een stootje hoor....

Een filmpje kan je vinden op deze link: Jumbo kohaku van Matsue. Bekijk hem goed.

Aandelen kopen ? Dat kan. dit maakt het voor ons meer betaalbaar en zo kopen jullie ook een stukje van deze koi. Wij hebben 20 aandelen aan 500 euro per stuk. Interesse ? Neem dan contact met ons op. Bij eventuele verkoop wordt de intrensieke waarde van het aandeel aan jullie uitgekeerd.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137