Het startschot is gegeven

Het startschot is gegeven

Deze morgen heb ik me opgemaakt om de voorbereidingen te treffen voor morgen, want dan beginnen ze te graven.

Eerst moesten er nog wat borduurs en dolomiet weggebracht worden. Dit is deze morgen gebeurd, en morgen komt de Gust met de kraan om de gaten te graven voor de nieuwe presenteervijvers. "Rini had er zin in" vertelde hij me gisteren toen het zonneke lekker scheen, en waarempel, het wordt een echt paradijsje voor koiliefhebbers, dat moet ik toegeven.

Mijn buurman Louis, kan het nog niet laten om NIET te helpen. Hij moet er altijd met zijn neus bovenop hangen, en ondanks zijn 75 jaren, kan hij nog altijd een serieus steentje bijdragen.

Ondertussen wil ik even kwijt dat ik volop bezig ben om zeer hoge kwaliteit koi in te kopen voor de mensen die dit willen en wat we allen graag zien. Er zijn reeds andere koi van een meer betaalbare klasse aangekocht, maar die komen pas in april binnen. De aankopen die ik tot op dit ogenblik gedaan heb, zijn in één woord gezegd fantastisch en betaalbaar. Het gaat hier vooral over zeer hoge kwaliteits kohaku - sanke en showa. De rest laat ik aan andere mensen over. Ik richt me voorlopig nog altijd op de go sanke, want die draag ik in mijn hart.

Zoals je kan zien staan er op dit ogenblik veel kohaku op. (Jongen wat zijn ze mooi) maar die zijn helaas erg prijzig. Geloof me, ondanks het feit dat ze prijzig zijn, zijn ze eigenlijk goedkoop als je werkelijk naar deze topklasse wil gaan. Het zijn allemaal vrouwtjes en die zijn 3x zo duur als mannetjes daar in Japan.

Koop dit jaar niet te gauw, want vanaf het moment dat mijn presenteerbakken af zijn, komen er ontzettend veel betaalbare tosai binnen van super hoge kwaliteit. Er zullen meer dan 500 go sanke op vaste basis aangeboden worden.

Na de verbouwingen zal interkoi over ± 200 m³ vijvers kunnen beschikken.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137