Het zullen je kinderen maar worden

Het zullen je kinderen maar worden

Het is te gek om een discussie te houden over de kwaliteit van deze 2 koi, die je deze zaterdag eventueel kan bewonderen in Arendonk.

Ben zal je graag uitleggen wat de toekomst zou kunnen zijn van deze sanke van Sakai FF en deze kindai showa van Momotaro. Beide nisai, nu rond de 60 cm, de juiste maat weet ik momenteel niet. Seven Star is de oyakoi van de sanke, en Lion Queen is de bloedlijn van de kindai showa, kan het nog beter !

Bekijk het filmpje en oordeel zelf. Geloof me, de realiteit is zelfs nog beter dan het filmpje. Dit filmpje duurt bijna 7 minuten, maar je gaat er iedere minuut van genieten.

Bekijk die brede bodies, die zware lijven, die geweldige patronen, de huidkwaliteit en de toekomst die je kan dromen bij dit droomkoppel.

Het werk dat je hebt om deze koi naar grote hoogten te leiden is het werk dat enkele jaren zal duren, maar waar je gegarandeerd veel plezier van zal hebben. De reden waarom ik deze 2 prachtige nisai in het daglicht stel is om jullie in de eerste plaats te laten genieten, maar op de 2de plaats om deze proberen te verkopen natuurlijk.

Maar dat zal niet zonder slag of stoot gaan, want koi zoals deze kosten nogal wat geld, en dit niet enkel in de verkoop, maar ook in aankoop niet vergeten. Het zijn investeringen die kunnen tellen.

Ik wil deze zaterdag, en enkel deze zaterdag deze 2 koi samen in een superaanbieding proberen te verkopen. Wil je ze samen bewonderen dan zou ik voorstellen dat je een afspraak maakt nu zaterdag met mij om deze 2 koi te bowlen en te bespreken.

Op verzoek zal Ben ze samen brengen in de grote bowl die ter beschikking staat en zijn persoonlijke visie op beide koi geven. Al wie Ben kent, weet dat hij geen blad voor zijn mond zal nemen en niet alleen naar de mond van Interkoi praat, maar volledig objectief blijft.

Interkoi moet verkopen, Ben moet zijn hobby kunnen beleven, het één gaat niet zonder het ander.

De normaalprijs voor beide koi samen is 8900 euro.

De promotieprijs nu zaterdag is 7900 euro.

Overleg over betalingsmodaliteiten is mogelijk en ik kan je garanderen dat het een zeer schappelijke prijs is voor 2 superdeluxe koi. Ik kan helaas niet ontkennen dat het veel geld is, maar dat is een ander verhaal.

Goede koi kosten nu eenmaal veel geld, en ik kan helaas geen topkoi kopen voor het budget dat de meesten wel zouden willen. Dan moet je het helaas met mindere goden stellen, en daar is ook niets mis mee.

Morgen zet ik nog een paar koi in promotie die enkel nu zaterdag voor deze promoprijs kunnen gekocht worden.

Meer afbeeldingen

Het zullen je kinderen maar worden: afbeelding 1
Het zullen je kinderen maar worden: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240