Hilvarenbeek 2009

Hilvarenbeek 2009

Voor de derde keer nemen wij nu deel aan de show in Hilvarenbeek. Ditmaal hebben wij voor de eerste keer een showtent gehuurd.

Voor de mensen die ons niet kennen is het DE gelegenheid om eens kennis te maken. Wij hebben wat produkten meegenomen om te verkopen, misschien halen we er de onkosten nog wel uit. Wat hebben wij bij ? De laatste dozen bacteria house, nog een goede 150 kg. Een tiental aerators van 33000 liter, met nog enkele kleinere modellen. We hebben probites van Nedkoi in onze stand staan, zakken van 3 kg en zakken van 10 kg. Klei van Breeders secret, en de ontzettend succesvolle clarity proteine skimmer uit Noorwegen. Daarnaast een grote koelkast om jullie een verfrissing aan te bieden, een tafel en wat stoelen.

Daarnaast hadden we 2 grote jumbovaten besteld, maar ik heb er eentje van afgegeven. Henny vroeg om 1 jumbo vat af te geven voor een hobbyist die schijnbaar met Jumbo koi ging komen. Dus doen we het dit jaar met één Jumbo vat en een gewoon vat. We nemen 5 jumbo mee en een 9-tal koi die op dit ogenblik goed zijn om te showen. Ik heb niet gekeken naar grootte en soort, gewoon een greep uit de nest, en we zullen wel zien. De meeste tosai en nisai van Momotaro zijn nog niet klaar om in te zetten op een show, dus beter om dit niet te doen. Laat ons hopen dat we een prijsje kunnen wegkapen, maar dat zal wel zeker....

Met wie jullie vooral moeten kennismaken tijdens deze dagen is Domino, onze grote jongen van 92 cm. Wat een metamorfose heeft deze jumbo ondergaan heeft tijdens het jaar dat wij er ons mee beziggehouden hebben, dat is gewoon fenomenaal.... aankoop Domino anno februari 2008, Kom ze dit weekeinde bekijken tegenover onze showtent.

Je bent tijdens deze dagen welkom op de showalaan nr. 79

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml