Hilvarenbeek 2009 is geweest

Hilvarenbeek 2009 is geweest

Hilvarenbeek 2009 is voorbij en de uitslagen zijn bekend. Of ik ooit nog beter kan is nog maar de vraag, want met 11 zeer grote prijzen in totaal, ontbreekt me eigenlijk alleen nog de Grand Champion titel.

Of ik deze zozeer begeer is nog maar de vraag....Natuurlijk wil ik die winnen, maar niet ten koste van alles. Wij zijn ontzettend tevreden en vooral met het feit dat Domino deze geweldige prijs heeft gewonnen. Het is niet alleen de prijs die telt, maar vooral de voorgeschiedenis en het verhaal achter de koi, die deze prijs zo speciaal maakt. Daarnaast is de Japanse prijs, waarvan ik de naam niet kan onthouden, die gegeven werd door de Japanse Jury aan Shiba Zakura heel dierbaar voor mij. Vertaald is het de best prijs van de Japanse vereniging van Niiagata. Alhoewel een troostprijs, geeft me deze toch een bepaalde voldoening, maar in mijn ogen verdient ze beter. Nogmaals bewijst ze wat een heerlijke Jumbo dit is.

Ik ga het nieuws niet te lang maken, en zal er volgende dagen iets meer over zeggen, want ik moet nu nog gaan afbreken en de vissen verzorgen. Aan alle mensen die me gesteund en geholpen hebben deze dagen: dikke merci...

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml