Ik ben er klaar voor

Ik ben er klaar voor

Ik weet niet hoe het komt, maar voor de één of andere reden, verwacht ik vandaag veel volk en veel kopers.

Ik kan de bal volledig misslaan, maar ik heb het gevoel dat het koivirus stilaan terug de bovenhand haalt. Het kan niet beter getimed zijn, want mijn vijvers geven een ontzettend goed gevoel. Geniet even van dit filmpje, en dat zegt vermoedelijk genoeg. Gretig, sterk en gezond zijn de koi, een ideaal moment om uw slag te slaan.

Ik heb er een optimistisch muziekje op gezet om de motor terug op gang te brengen. De verwachtingen liggen hoog vandaag, het weer laat me wat in de steek, maar we gaan proberen er een aangename dag van te maken.

Timing is een belangrijk gegeven. Timing kan cruciaal zijn. Kijk even naar dit filmpje dat ik toevallig gevonden heb op een link in faceboek. Ik heb het filmpje gedownload van youtube en er een vertraagd filmpje achter geplaatst om de scene te ontleden. Kijk even naar het filmpje van het kind dat door een draaiende hoepel loopt. Onwaarschijnlijk, maar waar...

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240