Ik ben kwaad, ik gooi het op een andere boeg gooien

Ik ben kwaad, ik gooi het op een andere boeg gooien

Ik ga het vandaag kort houden, maar je niet helemaal op je honger laten wachten.

Ik heb echter zoveel nieuws te verwerken dat ik er meer tijd voor nodig heb dan anders. Ik ben deze morgen om 5.30 uur opgestaan om met de Shinkansen richting Kumamoto te rijden op Kyushi eiland, een 600 km verder. Dan bij Ueno op gezoek geweest en bij Okawa langsgereden. Daarna met de Shinkansen terug, ook weer 600 km en ik ben zojuist thuisgekomen rond 10 uur.

Ik heb er 2 foto's bijgedaan van de kaart van Japan, waar je op de eerste foto Japan in zijn geheel ziet, en daarna het eiland Kyushu. Gewoonlijk zit ik in Okayama, wat een 250 km van Hiroshima ligt. De rit met de Shinkansen Okayama - Kumamoto is ± 600 km en wordt in 2.30 min. afgelegd met ondertussen 4 stops als je met de superexpres rijdt.

Ik heb op de kaart ook even de steden aangeduid die we aangedaan hebben, namelijk Kurume en Kumamoto. Zoals je ook kunt zien ligt Nagasaki niet zo ver uit de buurt.

Ik ga morgen dus alles op een rijtje zetten, want ik ben blut, en heb genoeg ingekocht voorlopig. Ik gebruik het woord tategoi niet of nooit, maar nu ga ik het wel gebruiken. Niet omdat ik het zeg, maar ditmaal omdat Ueno San het uitdrukkelijk vermeldde, en neen, geen lulkoek... Zoeken jullie de tategoi er zelf maar uit morgen, maar laat je niet misleiden.

ik heb Ben al gevraagd om de tategoi te kiezen, en hij had hem te pakken, dus laat jullie je nu ook eens van jullie kant zien, en dan lees ik het wel. Morgenavond zal ik het uitleggen.

Ik ga je dus in principe 3 overzichtfilmpjes tonen van de koi die ik vandaag gekocht heb, en dan ga ik slapen. Morgen krijg je een uitgebreid verslag.

Selectie Hiroki Ueno

Selectie Tanaka beter bekend als Okawa (stad Okawa)

Soms wordt een filmpje niet getoond als er muziek in verwerkt is, daarom heb ik een dubbel gemaakt voor die landen die het filmpje niet kunnen zien.

Selectie Hiroi Ueno

Selectie éénkleuringen met het gopro'ke

Morgen ga ik lekker naar het park....alleen en ik ga winkelen voor de kleinkinderen. Ze zouden graag Japanse Pokemonkaarten hebben om goede zaken te doen met het ruilen. Exclusief te verkrijgen in Arendonk...

Meer afbeeldingen

Ik ben kwaad, ik gooi het op een andere boeg gooien: afbeelding 1
Ik ben kwaad, ik gooi het op een andere boeg gooien: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240