Ik moet gaan slapen

Ik moet gaan slapen

Het is hier bijna 2 uur en ik moet er om 6 uur uit, dus ik ga het kort houden.

Ik heb nog wat filmpjes gemaakt voor de mensen die het interessant vinden, waaronder dit overzichtsfilmpje, en ik had iemand die interesse had voor een ginrin kohaku.

Ik moet zeggen dat hij flink gekozen had, want het was één van de duurste vissen van de veiling. Het ging over deze kohaku en op het laatst zie je de verkoopprijs staan. Vergeet de kleine nulletjes achteraan (3 stuks) niet te lezen !

Wat ik nog even kwijt wil is het volgende. De tosai waar geen prijs bij staat, dat heb ik bewust gedaan. Deze koi blijven allen nog een seizoen in Japan. Je koopt dus geen tosai, maar een nisai van 55-60 cm, dit wil ik toch even duidelijk stellen.

De wereld van de koi is duchtig aan het veranderen. Ik heb dit al geprobeerd uit te leggen, maar het is bijzonder moeilijk geworden om goede vissen te pakken te krijgen. Alles is aan het verschuiven naar de veilingen, en zolang de koi nog aan deze prijzen kunnen verkocht worden, zal het zo gebeuren.

Wie interesse heeft om één van deze tosai, die dus eigenlijk nisai zijn, aan te kopen, kan me het best contacteren. Ik kan een interessant voorstel maken, maar dat moet ik even onderbouwen.

Als laatste voor vandaag nog een filmpje van de 72 serie dat ik gemaakt heb, en dat was het voor vandaag.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137