Ik moet je teleurstellen

Ik moet je teleurstellen

Ik hoor de laatste tijd veel geruchten als zou ik stoppen met datgene wat ik al meer dan 15 jaar doe ! Het verkopen van koi ! Dus heren, ik moet je teleurstellen, dat zal nog niet gebeuren ! Ik heb besloten om nog minimaal 5 jaar erbij te doen, en dan zien we nog wel.

De reden tot deze speculatie is misschien mijn eigen schuld door de wat negatieve vormgeving van mijn nieuwsberichten, maar dat heeft zijn reden. Ik kan niet onder stoelen of banken steken dat het een moeilijke tijd is, maar dat is  niet alleen voor mij.

Ik veronderstel dat het grootste probleem is, dat ik alleen koi verkoop en niet leef van de randproducten, want dat verkoop ik niet. Ik heb voor de zekerheid de verkoopcijfers nog eens nagekeken, en die zeggen me dat de verkoop quasi dezelfde is als het vorig jaar, wat een topjaar is geweest, ondanks corona. 

Dus niet getreurd, maar ik ben me wel bewust dat de verkoop van de koi die ik aanbied iets moeilijker liggen bij de mensen. We zullen op tijd ook adequaat ingrijpen daar waar het nodig is. Een van de grootste zorgen is de zware toename van de kosten, vooral energiekosten, en de grote prijsstijgingen wat betreft het transport van de koi. 

Bovendien ben ik mij bewust van de verantwoordelijkheid van de koi die zich nog in Japan bevinden. Dus maak je niet ongerust, ik ben nog altijd kloek en energiek, maar wel realistisch. 

Het was gisteren trouwens een bijzonder leuke dag. Ik moest een selectie showa apart zetten, en dan heb ik de hulp van mijn klanten nodig, want af en toe is het moeilijk om iets alleen te kunnen doen. Maar zoals wij zeggen: "ik trek mijn plan wel, ik ben een grote jongen."

Dan Marc en Peter maar aan het werk gezet, en het sleepnet erbij gehaald om de showa even te selecteren en in een bowl te zetten. De showa die reeds verkocht zijn heb ik terug geplaatst en de showa die nog te koop zijn, heb ik even in een gescheiden vijver gezet, want zo dadelijk rond 8 uur komen ze 7 van deze tosai uitkiezen en ophalen. Hier zie je mijn personeel aan het werk ! Bedankt mannen...

Dan was het de beurt aan Richard. Een onbekende in mijn klantenkring, maar wel een bijzonder trouwe klant, en dat wordt gewaardeerd. Iedere klant wordt natuurlijk gewaardeerd, maar een trouwe klant blijft toch bijzonder na al die jaren. Gelukkig heb ik veel van die klanten, al 15 jaar !

Hij wou even kennis maken met de golden corn. Helaas viel zijn oog op de golden corn waar ik zelf een zwak voor had. Het fijne was om de aanwezige golden corn even in een bowl te zetten, zodat je ze goed kon bekijken.

Let wel, 3 ervan zijn golden corn, het groter exemplaar is een ginrin red karashi van Momotaro en is nisai en maar liefst 69 cm, dus die hoort er niet bij, maar die wou ik zelf nog even bekijken. Ik vind ze geweldig ! Ik kon hem niet op andere gedachten brengen om een andere te kiezen, en na enig overleg werd de knoop doorgehakt.

Wie nog wil gebruik maken van het aanbod van de koi die aangeboden worden omgeving Rotterdam, moeten niet te lang wachten. Eind van deze week wordt het aanbod verwijderd

IK BEN NIET OPEN VOLGEND WEEKEND. GELIEVE DAAR REKENING MEE TE HOUDEN

 

Meer afbeeldingen

Ik moet je teleurstellen: afbeelding 1
Ik moet je teleurstellen: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

8 reacties

Matthijs

555


Jordu

555


Roy

555


Riccardo

555


ron

555


Peter De Clercq

555


Johan D

555

interkoi

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml