Een rustige zaterdag.

Een rustige zaterdag.

Er is helaas niet veel te melden. De presentatie van de kujaku lokte weinig interesse, dus ik denk dat ik misschien een fout heb gemaakt om deze soort aan te kopen. Te klein ? Te goedkoop ? Te duur ? Niet goed genoeg ? Wie zal het zeggen. Dat is tegewoordig moeilijk in te schatten.

Het aanbod van de koi van de klanten had wel redelijk veel succes, maar ik ben nog niet op de hoogte gebracht van eventuele aankopen. Raar maar waar, ik  kreeg wel enkele aanvragen voor informatie vanuit England en Italië en Frankrijk voor deze koi. Toch een teken dat ze me internationaal ook nog opvolgen.

Wat wel veel belangstelling genoot was de groep van de Red Karashi. Hier waren veel mensen toch van onder de indruk, maar deze kan ik op dit moment niet aanbieden, die zitten nog enkele weken in quarantaine. 

Ik suf me te pletter hoe ik deze kan aanbieden en op welke manier, want er zijn grote verschillen in grootte. Vooral de ginrin hadden tot mijn verbazing veel succes, dit in tegenstelling tot wat normaal gangbaar is. Ik heb een eerlijke formule uitgedacht, die volgens mij correct is.

Deze koi werden aangekocht aan dezelfde prijs, dus onderling verschil in prijs was er niet. Zoals ik gisteren al berekend heb, is het transport per koi wel enorm hoog, ik verschoot er zelf van. Wat vind je van volgend voorstel ?

Ik heb de koi nog niet gemeten, maar aan wat ik zo kan zien zijn ze tussen de 35 en 48 cm, ik zal er niet veel naast zitten, misschien enige uitzonderingen daargelaten. Als ik ze na quarantaine nu eens aanbied voor 13 euro per cm. Dat leek me een eerlijke formule.

Je hebt zelf de keuze, en ik weet dat de grote en stevige koi het eerst zullen gaan NIet altijd verstandig is, want meestal zijn dit de mannen, maar zo is het gewoonlijk. Als ik dit even terugreken naar de meting dan kom ik tot volgende resutaat:

35 cm x 13 euro = 455 euro
48 cm x 13 euro = 624 euro

Ze zien er allen gelikt uit en zijn geschikt om bijzonder groot te worden. Maar....er is altijd een maar!  De 3 ginrin reken ik niet in deze formule. Die zijn bijzonder mooi vind ik zelf en zijn veel meer geld waard. Ik wil de prijs echter ook niet overdrijven in deze moeilijke periode en ik bepaal de prijs voor de ginrin op 750 euro per stuk.

Kunnen jullie je vinden in dit voorstel ? Klik op yes or no.


Indien ik positieve respons krijg dan wil ik een dag organiseren om deze Red Karashi aan te bieden. Zoals gezegd, is de moeder een Oshibo Shigure in combinatie met een ginrin ogon van Momotaro. Indien er geen interesse is, dan laat ik ze gewoon doorgroeien in de loop van dit jaar.

Veel filmpjes heb ik gisteren niet gemaakt, maar het filmpje van de kujaku wil ik je niet onthouden. Ik heb ze nu trouwens overgeplaatst naar een eigen vijver zodat ze verder kunnen ontwikkelen. Oh ja, de kleinste was 30 cm, de grootste was 36 cm.

Nog even melden dat ik vandaag aanwezig ben van 10.00 tot 12.00 uur en dat dan ook het momentum voorbij is waarop je de 3 aangeboden jumbo kunt bewonderen.

 

Laat Een Reactie Achter

4 reacties

Johan

555

interkoi

555


interkoi

555

Johan

@interkoi 555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml