Bijzonder aardige mensen

Bijzonder aardige mensen

Ze kwamen van verre...neen het zijn niet de 3 koningen maar mensen uit het centrale gedeelte van Frankrijk, die maar liefst 800 km moesten rijden om een 7 kleine showa uit te kiezen.

Het waren de laatste 13 die nog niet verkocht waren. Ik heb er nooit afzonderlijke foto's van gemaakt, maar van diegene die nu nog overblijven zal ik toch eens de moeite doen om ze allemaal afzonderlijik te fotograferen.

Tijd is echter een nadeel, want mijn dagen zijn bijzonder goed gevuld en eigenlijk kom ik momenteel handen tekort om al het werk gedaan te krijgen. Ik denk dat dit wel onderschat wordt. Maar laat me niet klagen, ik ben blij dat ik niet achter de krant zit iedere dag om mijn dagen te slijten....ze zijn goed gevuld.

Christoffe en vrouw waren zeer vriendelijke mensen die de moed hadden om zover te rijden en een keuze te maken uit de overblijvertjes. Ik moet wel zeggen dat die het toch goed gedaan hebben. Je kan zien dat ze het naar hun zin hebben, groeien goed en ik ben bijna zeker dat ze niet zullen tegenvallen.

Het filmpje dat ik gemaakt hebt laat je in eerste instantie de 13 beschikbare showa zien, en nadien wat ze uitgekozen hadden. De laatste overblijvertje zal ik proberen in de loop van volgende week afzonderlijk te fotograferen en filmen, zodat ik ze beter in de verkoop kan steken. Een filmpje van de overblijvers kan natuurlijk niet ontbreken.

EEN SANKE UIT DE 1000

Gisteren heb ik ook de tijd vrijgemaakt om een sanke op te halen. Deze behoorde toe aan de 3 die momenteel in een binnenvijver verblijven en waarvan er 2 verkocht werden in het weekend. Ik ben blij dat ze in een goede vijver terecht komen.

Ik heb mijn plicht gedaan vind ik persoonlijk door mijn trouwe klanten te helpen met de verkoop van deze koi. De laatste uit het gamma was niet de minste. Het is een serieuze buffel van 86 cm met een body om van te dromen. Ik ken de koi al van bij de aankoop, ik ken haar verhaal, anders zou ik ze niet aanraden in de verkoop.

Zoals ik voorheen al aangaf, ga ik niet leuren met deze koi, en zal ik de info enkel sturen naar mensen die interesse hebben en deze jumbo een goed thuis kunnen geven. Je mag een afspraak maken om deze koi te bezichtigen, want ik heb de sanke persoonlijk aangekocht uit emotionele gevoelens.

Ik wil niet dat ze hier of daar terechtkomt en dat ik niet de juiste vijver voor haar kan vinden. Dan laat ik ze liever in Arendonk rondzwemmen. 

 

DE LAATSE DAGEN VOOR DE AANGEBODEN KAWARIMONO

Raar maar waar, de aangeboden kawarimono uit de vijver die omgebouwd moet worden naar zwemvijver heeft tot hiertoe ook niet veel succes. De reden is mij onbekend, want de bijhorende prijzen zijn eigenlijk een lachtertje. Niet dat het topvissen zijn, maar ze zouden toch enkele mensen moeten bekoren. Ik laat ze  nog staan tot zaterdag en dan zal ik ze van de website afhalen.

 

HET AANBOD VAN DE 13 EURO/CM RED KARASHI.

De uitslag voor het aanbod om de Red Karashigoi aan te bieden aan 13 euro per cm is eigenlijk een nietszeggende boodschap. Het is vlees nog vis. 21 Stemmers zijn voor, 13 tegen, dat is een uitslag waar ik niet mee verder kan. Ik had gehoopt een goede geste te doen omdat op deze manier de grootste het meeste geld zouden opbrengen, want als ik één gelijke prijs zou maken, zouden de grote er toch als eerste uitgaan.

Het is nog te vroeg om hierover te discussieren, ze zijn voorlopig goed aan het herstellen van hun reis, dat zal iets worden in de loop van juli als de quarantaine voorbij is. Ze eten ondertussen bijzonder goed en ik vind het een bijzonder plezierige vijver om te zien.  

OPENINGSUREN IN DE TOEKOMST

Ik zal in de toekomst op zaterdag geopend zijn van 11.00 tot 14.00 uur, tenzij men een afspraak maakt na 14.00 uur. Op zondag zal ik geopend zijn van 10.00 tot 12.00 uur. Op alle andere dagen sta ik ter beschikking op afspraak. Ik ben altijd 7 op 7 dagen ter beschikking.

 

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

ron

555

interkoi

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml