Ik stop met het houden van koi

Ik stop met het houden van koi

Het is een veel voorkomende situatie dit jaar. Ook gisteren werd ik geconfronteerd met het feit dat weer één van mijn klanten gaat stoppen met het houden van koi. Als je dan nog koi in Arendonk hebt zwemmen, geeft dat situaties die moeten opgelost worden.

Ik sta altijd ter beschikking voor mijn klanten, maar dit jaar maakt men het mij wel moeilijk. Ik probeer wel te helpen, maar ik denk dat het nu wel voldoende geweest is. Ik moet me focussen op mijn eigen handel, dus beste mensen, ik kan vanaf vandaag niet meer tot je dienst staan.

Wel heb ik beloofd om een goed onderkomen te zoeken voor de 2 koi die nu geannulleerd werden. Het opent mogelijkheden want de wensen van de klant zijn niet zo hoog waardoor bepaalde koi prijsbewuster gaan verkocht worden.

Wel probeer ik zoveel mogelijk centjes voor de eigenaars te sprokkelen, dat moet je me vergeven. Je moet maar denken dat ik dat  probeer te doen voor iedereen, wat overigens terecht is. 

Kort samengevat zoek ik dus een nieuw tehuis voor deze 2 koi. 

Deze bijzonder mooi getalenteerde golden corn van Taniguchi beantwoord aan alle vereisten om een apart en uniek gevoel te geven in je koivijver. Hij heeft alle elementen die beantwoorden aan de vereisten van de perfecte golden corn. Zie info hier.

De tweede is een mango van Sakai FF. Ik heb geen afzonderlijk filmpje meer van deze mango, maar geloof me, hij is gegarandeerd in orde en eens op zijn plaats groeien deze uit tot ware kampioenen. Ik krijg regelmatig informatie aan van klanten die bijzonder gelukkig zijn met deze selectie van een jaar geleden. Zie info hier

Wie één van deze koi wil aankopen, of misschien beide wil aankopen, mag me contacteren. Ik ga niet moeilijk doen over de prijs, maar ik probeer wel zoveel mogelijk uit de brand te slepen, neem me dit niet kwalijk. Denk maar dat je blij zou zijn als ik voor jullie ook hetzelfde zou doen. 

 

5 reacties

Peter De Clercq

Ik denk dat de Rijke zakenlui heel de markt hebben verzuurd. Koi zijn peperduur geworden en water elec en gas maken het gewoon niet meer betaalbaar. Een mooie hond koop je voor 1000 euro en das een pracht van een
Beest met stamboom en al. Dat zegt genoeg! Dat is mijn mening. Toch is koihouden fijn en geeft je rust .


interkoi

Even melden dat de golden corn verkocht is ondertussen. Waarvoor dank !


beereke

er gaan er nog veel stoppen ; ikzelf heb ook al weet van enkele die gaan stoppen of gestopt zijn 
Tja ALLES word te duur he ,😢

Johan

Zoals elk jaar zullen er hobbyisten zijn die stoppen en starten.
Tijdens gesprekjes met vijverbouwers begreep ik dat er afgelopen en ook dit jaar nog nooit zoveel vijverbouw opdrachten zijn geweest. Dus er komen gelukkig ook nog steeds veel nieuwe hobbyisten bij.

Zou zelf niet zonder mijn koi willen.

beereke

@Johan hoi Johan tuurlijk stoppen en beginnen er ieder jaar mensen maar er stoppen er wel opvallend veel dit jaar .Wacht maar tot eind dit jaar . is niet onlogisch he , Koi houden word een luxe die voor vele mensen niet meer gaat te betalen vallen ( water ,electriciteit ,de koi ,de producten ,de koidokter ,etc.) 


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml