Mijn eerste vlucht is geboekt

Mijn eerste vlucht is geboekt

Na bijna 3 jaar niet meer naar Japan te kunnen reizen, heb ik mijn eerste vlucht geboekt. Al meteen kreeg ik te horen van KLM dat ze de vlucht gewijzigd hebben en een nieuwe reservering hebben gemaakt. Je word er tureluurs van.

En dan nog de papierwinkel die je moet doorlopen, niet normaal. Ik moet enkele keren naar Brussel rijden voor een visum, er mag geen enkel foutje in staan, en door de wijzigingen in de vlucht moet dan ook alles weer opnieuw gedaan worden.

Tel daar nog bij dat ik niet meer rechtstreeks kan vliegen maar in Parijs of Seoel moet overstappen, dan weet je het wel. Plezierig is anders. Maar....als alles goed gaat vertrek ik op 11 november naar Japan. 

Dan nog wat informatie over de bestellingen van probites en enkele andere producten. Alles is ondertussen doorgestuurd naar de klanten die gevraagd hebben om alles te versturen. De rest heb ik allemaal nagekeken en ingepakt. Het staat klaar om opgehaald te worden. Het liefst heb ik dat je alles komt halen tijdens de openingsuren op zaterdag en zondag. Indien niet mogelijk moet je even een afspraak maken.

Wat betreft het overplaatsen van vijver 9 vandaag. Zoals vermeld zal ik alle koi die zich bevinden in vijver 9 overzetten, één voor één zodat eventuele geinteresseerden ze nog even kunnen bekijken. Er zitten enkele mooie exemplaren bij  vind ik persoonlijk.

Om je nog extra te motiveren zal ik bij iedere verkoop vandaag ter plaatse een zal probites spring autumn van 9 kg ter waarde van 122.95 euro gratis meegeven. De koi dienen dan wel onmiddellijk meegenomen te worden. Ik zal nog even het filmpje laten zien van de koi die zullen overgezet worden. Het overzetten zal ik tussen 11.00 en 12.00 uur doen, afhankelijk van de drukte.

Laat Een Reactie Achter

5 reacties

eric

555


wiechert

555


Johan

555

interkoi

555

Johan

@interkoi 555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SH-NA23-0505

showa SH-NA23-0505
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml