Ik zal je missen

Ik zal je missen

Terwijl ik in het vliegtuig zit heb ik nog even een nieuwsbericht in elkaar geflanst, want ik was zaterdagmorgen nog even aanwezig om alles na te zien.

Alle filters nog eens nagekeken, want vijvers buiten is wel iets anders (lees stukken beter) dan vijvertjes binnen. De vissen nog eens nagekeken en eventuele probleemgevallen besproken met mijn vervanger.

Maar al vlug was er volk aanwezig…(zou dat nu zijn omdat ze dachten dat ik er niet was…tof !!!). Toch ben ik nog zo vrij geweest om een aantal koi te bowlen en te bespreken, want we vormen nu éénmaal een geweldig team.

Ik laat het woord echter over aan een specialist, want daartegen kan ik het niet halen. Heb je geen plannen om een koi te kopen ? Dan moet je zeker wegblijven als Ben het begint uit te leggen, want je gaat overstag !

Het was eigenlijk heel plezant en het filmpje dat er bijhoort laat niets aan het toeval over. Luister goed wat hij zegt, want het is geen prietpraat, en niet doorspekt van gezever…en ik heb er het geluid ditmaal niet afgehaald.

Rond 12 uur, na alles nog eens goed overlegd te hebben, ben ik naar huis gegaan om me klaar te maken, en heb ik afscheid genomen.

Ondertussen blijven ze me bestoken met filmpjes en foto’s…geweldig en dankjewel mannen, maar geniet vooral van de prachtige koi die er nog rondzwemmen. Dit filmpje heb ik nadien nog aangekregen.

Eenmaal in Schiphol kreeg ik ook nog een filmpje aan dat johan me stuurde via msn, maar de kwaliteit van het filmpje is bedenkelijk. Wel een topkohaku, maar ik zal een filmpje erbij doen van betere kwaliteit. En ja hier mag ik de woorden wel gebruiken die ik nooit gebruik.....

Meer afbeeldingen

Ik zal je missen: afbeelding 1
Ik zal je missen: afbeelding 2
Ik zal je missen: afbeelding 3
Ik zal je missen: afbeelding 4
Ik zal je missen: afbeelding 5
Ik zal je missen: afbeelding 6
Ik zal je missen: afbeelding 7
Ik zal je missen: afbeelding 8
Ik zal je missen: afbeelding 9
Ik zal je missen: afbeelding 10

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240