Impressionant deze kohaku

Impressionant deze kohaku

Het is de laatste van de mannelijke serie van dit jaar dit de heimat verlaat. Het is ook niet de minste zou ik zeggen.

Er is altijd wel iets wat je kan opmerken bij een koi, het zou wat zijn moest iedere koi bijna perfect zijn. Maar veel minpuntjes zijn er niet aan te merken op deze kohaku van Momotaro.

Imposant met zijn 68 cm en slechts 3 jaar. Het is bijzonder moeilijk in te beelden wat deze koi nog in petto heeft. Het blijft dan een open vraagteken dat pas in de loop van de volgende jaren kan ingevuld worden.

Hij zal in het gezelschap mogen verblijven van een groot aantal andere grootheden. Koi die door de tijd al flink wat gegroeid zijn.

Prompt kreeg ik ook 2 andere foto’s doorgestuurd nadat ze in de vijver gezet was met de woorden: “OW valt dat tegen in de vijver ,klein…” en “Water in en eten”

Hmm, als je een koi van 68 cm in en vijver zet en je beweert dat deze klein is, dan zou ik toch eens een betere overzichtsfilm moeten zien, want dan moeten de anderen wel reuzen zijn…en dit filmpje van zijn vijvergenoten zegt niet voldoende....

Dat hij onmiddellijk mee gaat eten is altijd meegenomen, want gewoonlijk zijn ze niet zo happig als er zich een nieuwe toestand aandient. Een teken dat hij zich goed in zijn vel voelt.

Hoe zou jij je echter voelen als je als man bij al die vrouwen terechtkomt ? Dat is toch te vergelijken met het aards paradijs, of zie ik dat verkeerd ?

OP SPECIAAL VERZOEK

Er is me gevraagd om morgen open te houden door een bepaald persoon, en dat kan ik natuurlijk niet weigeren. Ik zal dus morgen aanwezig zijn van 10.00 tot 12.00 uur. Uiteraard is iedereen welkom....

Meer afbeeldingen

Impressionant deze kohaku: afbeelding 1
Impressionant deze kohaku: afbeelding 2
Impressionant deze kohaku: afbeelding 3
Impressionant deze kohaku: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240