Op bezoek bij Peter

Op bezoek bij Peter

Het was woensdag en het regende…wat doe je dan ? Je gaat op bezoek bij Peter. Niet alleen om op bezoek te gaan maar ook om een koike af te leveren.

Nu ben ik niet benauwd voor een beetje regen en zou ik een mooi verslag hebben kunnen maken, maar dit werd me toch wat te gortig, want ik werd niet nat maar kliedernat.

Ik heb het bezoek dan maar beperkt tot het maken van een aantal filmpjes van zijn koi, terwijl mijn camera zich sterk hield om niet te begeven onder de aanhoudende regen.

Peter zou Peter niet zijn als hij ook niet voor de innerlijke geest gezorgd zou hebben. Ik werd dan ook prompt uitgenodigd om een tas koffie met koffiekoeken te nuttigen.

Peter is een bekend gezicht bij Interkoi, en heeft zijn naam gemaakt tijdens zijn optreden met zijn doedelzak tijdens de opendeurdagen van 2015. Ik laat nog graag een stukje van zijn optreden zien in dit fragment.

Peter is niet de man die kapitalen uitgeeft aan koi. Het is de man die tevreden is met wat hij heeft en hij ziet iedere koi graag die bij mij zwemt. Dat is ook voor mij een luxe, want dat gebeurd ook niet iedere week.

De koi die ik gebowld heb zijn de volgende:

Showa 1503004 – 53 cmshowa bij aankoop 30 cm

kohaku 1611016Kohaku bij aankoop

Sanke SA-V14-0462 – 66 cmSanke bij aankoop

Yamabuki 1406999 – (geen filmpje bij aankoop gevonden)

Showa 1611120Showa bij aankoop

Ik zou nog een overzichtsfilmpje hebben kunnen maken van de vijver, maar door de regen zou dit weinig moois hebben opgeleverd. Ik laat dan maar het filmpje zien dat ik ooit gemaakt heb in september 2015.

Een fijn onthaal, een fijne man, zonde van het weer, maar het is niet anders…

Ondertussen staat de tijd niet stil en worden de laatste koi opgehaald. Paul kwam zijn tosai ophalen die hij onlangs gekocht had, en die meegedaan had aan de Belgische koishow, maar helaas zonder succes.

Hij is niet groot, maar Paul ziet ze graag zelf opgroeien, en zo zijn er wel meer mensen. Laat ons hopen dat deze mini het goed gaat doen en we hem of haar binnen enkele jaren als volwaardige sanke mogen begroeten.

BELANGRIJK BERICHT

In de zomermaanden juli - augustus en september ben ik NIET open op zondagmorgen, tenzij er een afspraak wordt gemaakt. Gelieve me even te contacteren als je een afspraak wil maken.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240