Update van Pascal en Naomi

Update van Pascal en Naomi

Minder bekend bij het grote publiek zoals er trouwens meerdere zijn, maar toch altijd trouwe klanten en dat mag je niet onderschatten. Het is een levensader voor Interkoi.

Ik zeur al geruime tijd voor updates, want ze hebben een aantal koi zwemmen die ik graag nog eens terug wil zien, en eindelijk is het zover. Dit is hun kort verhaal en door de codenummers hebben ze het me makkelijk gemaakt, want zo kan ik voorgaande info makkelijk terugvinden.

Hoi Luc,

Zoals beloofd wat updates van de koi die we vorig jaar bij je gekocht hebben. Ik zal je de foto’s en de filmpjes doorsturen via wetransfer, deze zijn te groot om te mailen.

Ginrin Soragoi 1603019

Deze is eigenlijk aangekocht door Naomi, vooral voor het bling bling natuurlijk… Deze hebben wij eind juli aangekocht en zit dus nu een klein jaar in onze vijver. En ik moet zeggen dat deze mij absoluut niet tegenvalt ! Inmiddels 51cm (aangekocht op 38cm) en net nog nisai. Ginrin ziet er prima uit!

Ginrin Soragoi bij aankoop.

Deze ginrin soragoi werd aangekocht op de veiling van Ogata.

Shiro Utsuri V13-0201 en Sanke V16-4207

De Shiro Utsuri

Voor mij toch wel een special koi. Deze heeft heel lang bij jou gezeten en werd met name ontsierd werd door de gele kop en het hangbuikje. Ik moet zeggen dat de kop volgens mij wel beter is geworden, het hangbuikje is er helaas nog, maar deze dame heeft wel meters gemaakt en zit inmiddels op 79cm !

De Sanke

Mannelijke Momotaro Sanke, samen aangekocht met de Soragoi en dus ook een klein jaar in onze vijver. Net nog geen 3 jaar. Geen hoogvlieger als het om groei gaat, maar daar had ik eigenlijk al rekening mee gehouden. Inmiddels zit hij op 61cm (aangekocht op 55cm), maar wat een velletje! Huidkwaliteit is prima gebleven en volgens mij een lust voor het oog.

De Shiro Utsuri bij aankoop - De Sanke bij aankoop

De shiro heeft altijd een speciale plaats bij mij ingenomen. Ik heb nooit echt kunnen begrijpen waarom de kop zo geel was geworden en er plotseling een hangbuikje kwam. Ze was echter imposant, en ik had 2 van de 4 aangeboden shiro toen te pakken op de veiling.

Ik dacht ze makkelijk te kunnen verkopen, maar niets is minder waar. Hoe het de andere vergaan is, weet ik niet, maar die zwemt nog altijd ergens rond in de regio Tilburg

Sanke 1511022

Ook dit is een mannelijke Momotaro Sanke, net nog geen 3 jaar en 64cm (bij aankoop 56cm). Sumi ziet er heel goed uit en ik ben erg benieuwd hoe deze zich verder gaat ontwikkelen...

De Sanke bij aankoop

Al met al ben ik toch zeer content met de ontwikkeling van de koi en doen ze het bijzonder goed.

Groetjes en tot gauw,

Pascal en Naomi

Meer afbeeldingen

Update van Pascal en Naomi: afbeelding 1
Update van Pascal en Naomi: afbeelding 2
Update van Pascal en Naomi: afbeelding 3
Update van Pascal en Naomi: afbeelding 4
Update van Pascal en Naomi: afbeelding 5
Update van Pascal en Naomi: afbeelding 6
Update van Pascal en Naomi: afbeelding 7

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240