In de spotlight

In de spotlight

Vandaag vind ik het tijd om een uitzonderlijke sanke extra voor het voetlicht te halen. Geen veiling sanke maar wel een sanke uit een bak met fantastische nisai waarvan er ook een aantal door Interkoi Arendonk waren uitgezocht. Deze sanke bleek nadat ik deze had uitgezocht een favoriet te zijn van Daisuke. Heb ook stevig moeten onderhandelen en kreeg deze voor een speciale prijs omdat er een showa van de serie van 42 was overleden in de mudpond. Het lijkt mij dat als ik deze sanke niet had uitgezocht deze voor 90 % zeker op de veiling zou zijn verschenen.

Het patroon moet je van houden, en dat doe ik, maar de huidkwaliteit en het nu schitterend doorkomende sumi doet mij genieten. Samen met het diepliggende beni hebben we het hier wel over een top sanke. Met zijn 57 cm. is het toch een zeer fraaie sanke. Ik heb dit soort sanke's van Momotaro bij diverse dealers zien staan voor prijzen waar ik bij ga blozen.

Ze is niet goedkoop maar in vergelijking met die andere aanbieders daarentegen wel weer een koopje voor dit soort kwaliteit.

De prijs staat onder Koi Aanbod en is voorlopig geldig tot 30 mei wanneer ik mijn open dag met doorlopende Barbeque ga houden. Daarover later meer!

Misschien dat Ben zijn mening eens over deze sanke zou willen geven.

Filmpje Sanke Momotaro

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml