Info voor de volgende weken

Info voor de volgende weken

Januari is de  maand dat ik tijdelijk wat rust neem en gewoonlijk op vakantie ga. De taken voor het verzorgen van de koi en het openhouden op zaterdag zal door Ben gedaan worden. Mijn zonen zullen ook een oogje in het zeil houden. Het is dan ook fijn voor hem als er op zaterdag af en toe eens iemand langskomt.

Tijdens mijn afwezigheid zal ik misschien op deze zaterdagen speciale acties doen om de boel wat op te fleuren, daar moet ik  nog even over  nadenken. 

Wat ik wel ga doen is het volgende ! Ik heb gisteren al een groot gedeelte van koi gebowld die binnen zitten. Gemeten en gefilmd zodat het altijd 100% uptodate is. Om toch iedere dag een nieuwsitem proberen te schrijven zal ik de komende weken telkens een koi presenteren op een bepaalde manier.

Ik heb een aantal mensen gevraagd om de koi te beoordelen in hun woorden. Ik zal de namen van de mensen die een beoordeling geven niet vermelden om geen misverstanden te creëeren. Ze mogen zeggen hoe zij de koi zien.  Het is niet de kunst om een koi af te breken, het is de kunst om de positieve punten te vermelden, en subtiel de mindere punten te minimaliseren.

Of ik bepaalde koi zal aanbieden met een speciale actie weet ik nog niet. Uiteraard zou ik willen dat er koi verkocht worden, daar doen we het tenslotte voor, maar weggeven is niet de kunst van verkopen. In mijn ogen verdient iedere koi zijn waardigheid, want tenslotte is het een product dat door ons gemaakt wordt. Daarom verdienen ze ook respect. 

Vanaf maandag of zo, zal ik een aantal koi vermelden en deze telkens onder een bepaalde knop plaatsen zodat je ze goed kan vinden, want ik verwissel de plaatsen van de koi nogal eens. Dit doe ik wel bewust, want een website moet afwisseling brengen, dat  is mijn sterkste punt om publiciteit te maken.

Ik verkoop geen vijvers, ik verkoop weinig koi gerelateerde koi producten tenzij ik ze zelf gebruik, ik specialiseer me in de koi, want dat vind ik  het belangrijkste.en dat wil ik zo houden. Dit medium is dan ook mijn enige manier van publiciteit, buiten de 3 shows waar ik ieder jaar aan meedoe. Om enkel van koi te overleven is geen sinecure, maar dat heb ik al dikwijls proberen uit te leggen, en niemand gelooft me...

Het kan zijn dat ik kortingen geef tijdens deze dagen, het  kan zijn dat ik ze achteraf duurder maak, dat ligt aan mijn intuitie....koi kunnen verbeteren en in waarde steigen, koi kunnen verslechteren en in waarde dalen. Hier kom je op het tere punt van prijsvorming. Ik heb dat geloof ik al eens uitgelegd, maar het bljft altijd een teer punt.

Feit is dat de koi die niet verkocht zijn momenteel toe zijn aan huisvesting en ook aan  kapitaalvorming. Iedereen heeft zijn keuze gedaan en de mogelijkheden gehad om zijn koi aan te schaffen,  nu komt de onplezierige taak om de laatste koi aan de man te kunnen brengen.

Ik ben echter blij dat ik er even tussenuit kan, want het is een zwaar jaar geweest en ik ben aan rust toe. Ik ben wel altijd bereikbaar, dus je mag me altijd contacteren. Ik vertrek dinsdag avond en ben op 10 februari weer van de partij. We zullen er dan weer met volle moed tegenaan gaan.

EXTRA:

Ik kreeg gisteren nog een dankbaar filmpje aan en wil je graag laten meegenieten van deze oase van rust. 

Nog even doorgeven dat ik morgenavond het aantal grote bowls doorgeef die besteld moeten worden. Deze zullen samen geleverd worden met de meetlatten medio februari. Wie er nog van wil gebruik maken moet me even contacteren, zo vermijd je vervelende transportkosten. 

Het is vandaag mijn laatste zaterdag voor mij vakantie. Er zullen redelijk wat koi gebowld worden, dus wie er graag bij wil zijn is welkom.

 

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

2 reacties

KONDHO

Geniet van jouw toch wel hard verdiende vakantie. Zal komende dagen in volle openheid mijn visie geven op komende visjes. Is ook eens leuk. Maar smaken,kleuren en geuren.... . Denk niet dat Ben er veel alleen zal zijn. En hij zou dat niet eens erg vinden denk ik. Zorg nu maar eens voor jou en tvrouwtje ...Zijn in goede handen.  Moest er toch ergense hulp nodig zijn kan je ook op steeds op mij rekenen. Mvg.K.


William William

Laat het een mooie aangename vakantie worden!


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240