Wie wil er  nog een grote blauwe bowl

Wie wil er nog een grote blauwe bowl

Onlangs kreeg ik het bericht van Geert dat hij grote blauwe bowls ging produceren. De originele Japanse bowls zijn de beste maar bijzonder prijzig na hun transport. Daarom is een alternatief een goede optie.

Het is misschien een goede gelegenheid om naast de meetlatten die overigens in februari zullen geleverd worden, ook een grote blauwe bowl aan te schaffen als je er behoefte aan hebt. Ze zien er in ieder geval heel degelijk  uit, maar zijn wel zwaarder dan de origineel Japanse bowls. Er zijn handgrepen voorzien, wat het oppakken iets makkelijker maakt.

Er zijn 3 uitvoeringen gemaakt en hieronder vind je de prijzen van de bowls incl. BTW. Mijn voorstel is het volgende, want het grote probleem is natuurlijk het transport,  om de bowls tegelijkertijd te laten komen naar Interkoi, dan kan Geert ze samen met de meetlatten brengen en wordt je niet geconfronteerd met dure transportprijzen.

De afspraak is wel dat je de bowls zelf bij Interkoi komt ophalen, want ik ga  me niet druk maken in de vervelende inpak en transportmogelijkheden van deze bowls. Dus als je ze wil kopen....prima, maar je moet ze zelf ophalen bij Interkoi. Hier zijn de prijzen:

Bowl 100 cm x 50 cm: 249,00 euro
Bowl 110 cm x 50 cm: 299,00 euro
Bowl 120 cm x 50 cm: 329,00 euro

Er zijn ook deksels voorzien met luchtgaten en een extra uitsparing om eventueel een zuurstofslang in de bowl te leggen. In mijn ogen een verstandige functie als je een koi moet behandelen. Op deze manier kan je gerust zijn dat de koi niet eruit kan springen. 

Zelf neem ik een bowl van 120 cm omdat ik denk dat het ook een mooie maat is om koi te presenteren en eventueel te filmen. Geef me op tijd een seintje, zodat ik zowel de meetlatten als de bowls op hetzelfde ogenblik kan laten komen. Een verstandige besparing, en eveneens een verstandige investering.

Deksel 100 cm bowl 120,00 euro
Deksel 110 cm bowl 145,00 euro
Deksel 120 cm bowl 160,00 euro

Meer afbeeldingen

Wie wil er  nog een grote blauwe bowl: afbeelding 1
Wie wil er  nog een grote blauwe bowl: afbeelding 2
Wie wil er  nog een grote blauwe bowl: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Johnny

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml