Informatie rampgebieden Japan

Informatie rampgebieden Japan

Buiten de rampzalige gevolgen voor de Japanners, zijn er natuurlijk ook de zorgen voor de gebieden met de koi.

Daarom dat ik even een landkaart ter vergelijking op de site zet, zodat de mensen die zich afvragen of de rampgebieden ook een nefast gevolg zijn voor de koikwekers en koi in het algemeen, een idee te geven van de situatie.

De landkaart geeft weer waar het rampgebied zich bevind. Dit is aan de westkust van Japan, en een paar 100 km boven Tokio. Ik schat op het zicht van de kaart een 350 km. Het Niiagata gedeelte bevind zich aan de oostkust van Japan, op bijna dezelfde hoogte als Fukushima, maar dan aan de andere zijde van het eiland. Ik schat de afstand op een goede 200 km.

Ik werd gisteren nog gebeld met informatie over het Niiagata gedeelte, en buiten enkele kleine aardschokken is er totaal geen schade, nog zijn er problemen in verband met de aardbeveving.

Het Zuiden echter licht op een nog veel grotere afstand van de aardbeving. Dat moet zo een kleine 1000 km zijn. Van Niiagata naar Hiroshima is 800 km. Hier zijn totaal geen problemen. Met deze informatie heb je een zichtbaar beeld over waar de ramp zich voorgedaan heeft, en de locatie van de kwekers.

Wat de gevolgen gaan zijn voor de transporten is nog niet duidelijk. Ik veronderstel dat er geen problemen zullen zijn wat betreft de transporten vanuit het Zuiden, maar wat betreft de vluchten die via Narita (Tokio) moeten gaan, daar is nog niets over bekend.

Ik hou je in ieder geval op de hoogte.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240