Informatie voor morgen

Informatie voor morgen

Ik proef weinig interesse, maar wie weet kan het tij nog keren. Daarom dat ik er nog een extra lap op zal proberen te geven om mensen te triggeren, maar eerst nog even een kleine omschrijving hoe de voorstelling zal gebeuren.

Ik heb de presentatie wat bijgeschaafd en er nog wat aan toegevoegd. Ik zet het hieronder even op een rijtje, zodat alles duidelijk is.

Presentatie morgen

Zoals je kan zien op de foto heb ik een groot vat klaargezet, met 5 blauwe bowls ervoor. Ik zal samen met Ben beginnen de koi per 5 stuks in een bowl te zetten zodat deze goed kunnen bekeken worden.

Ik zal beginnen met de goedkopere koi die voor 395 euro zullen aangeboden worden. De prijs zal nadien verhoogd worden in functie van de door ons geselecteerde koi.

Bij eventuele aankoop zullen de koi in een plastic zak worden gedaan, de naam en de prijs erop geschreven en een tijdje afzonderlijk worden gelegd totdat het tijd is om deze mee te nemen.

Er is voorlopig helaas weinig animo, zodat de mogelijkheden voor diegenen die toch komen groter worden. We hebben helaas niet de kracht van Narita die een teveel aan kopers heeft.

Special bij aankopen morgen

Bij iedere tosai die morgen verkocht wordt krijg je een extra cadeau. Je hebt de keuze uit:

- ofwel een zak voer van 3 kg Probites Spring Autumn.

- ofwel een zak klei

- ofwel een bus anarex bio van 5 liter

Speciale herfstvakantie aanbieding

Momenteel ben ik bezig om de vijvers klaar te maken voor de opvang van een groot aantal koi. Ik heb me echter laten verleiden om zwaar in te kopen, wat leidt tot een serieuze overbezetting die ik in goede banen moet proberen te leiden.

Wat ga ik vanaf morgen aanbieden ? Vanaf morgen mogen alle koi die straks onder de knop “nieuwe aanwinsten” zullen staan, verkocht aan een bijzonder sterke prijs. Het zijn vooral de jumbo koi tot 75 cm die in de belangstelling staan. Ik heb deze in een vijver samengezet en het zijn er iets te veel naar mijn zin.

Ik hoop er nog een paar te kunnen verkopen tijdens de herfstvakantie in Nederland. Alle koi worden straks opnieuw op de website gezet tot eind volgende week, en zullen aangeboden worden aan 50% van hun normale prijs ex. BTW.

Waarom zeg ik expleciet ex BTW ? Heel eenvoudig omdat er mensen zijn die een geregistreerd BTW nummer hebben in Nederland en kunnen dus de koi kopen op BTW 0-tarief. Een voordeel dat niet mis te verstaan is.

Denk er aan ! Er kan niet gepind worden ! Alles moet contant betaald worden. Binnenkort komt er een pin apparaatje, maar vermits ik eigenlijk zo weinig transacties heb, is het te gek om een apparaat te gebruiken en enkele procenten te verliezen aan dit soort toestanden.

Om je een klein voorbeeld te geven. Een koi kost 100 euro volgens de gegevens op de website. Deze kan je vanaf morgen tot eind volgende week zaterdag aankopen aan de helft van de prijs, dus 50 euro ex BTW. Dien je de BTW te betalen dan komt er 21% bij dus, totaal 60.50 euro. Voor de mensen die een BTW nummer hebben, moet de BTW nummer wel eerst geverifieerd worden, anders gaat de koop niet door.

Ik wil je toch even geruststellen wat betreft de prijzen. De prijzen van de koi hebben er het ganse jaar opgestaan, en zijn niet veranderd !!! Ik heb nog een filmpje gemaakt van De vijver met jumbo koi aan 50% van de prijs....

Doordat ik een aantal koi heb moeten verplaatsen, heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om ze even te filmen, zodat je ze kan zien zoals ze nu zijn, en ze zien er bijzonder goed uit. Ik zet een aantal op een rijtje, maar het zullen er in totaal een 30-tal zijn die aangeboden worden. Hou de website in de gaten.

Kohaku Momotaro 1611002

Kohaku Momotaro 1511013

Kohaku Momotaro 1611006

Chagoi Hirasawa 1708001

Showa Momotaro 1409005

Kohaku Sakai FF KO-V15-460

Showa Momotaro SH-V10-1089

Sanke Momotaro SH-V16-12215

Dit zijn de koi die ik gisteren heb gebowld, maar zo dadelijk zal ik alle koi die in aanmerking komen ook onder de knop “nieuwe aanwinsten” plaatsen. Neem gebruik van het aanbod. Dit aanbod blijft staan tot eind volgende week zoals vermeld, en nadien zullen de koi voor een tijdje in de wachtrij gaan staan. Ik hoop toch op wat succes morgen, maar heb er een zwaar hoofd in.

Vijver 1

Ik wil niet alle foto's opnieuw uploaden momenteel, maar ik wil er nog aan toevoegen dat ook alle koi in Vijver 1. De eerste vijver als je binnenkomt aan de linkerzijde, ook zullen kunnen gekocht worden aan 50% van de prijs ex BTW. Een kans om nooit te vergeten en enkel geldig tot en met volgende week zaterdag.

Voor een afspraak volgende week, gelieve me te contacteren. Op eenvoudig verzoek ben ik ter plaatse....Misschien zal ik een aantal dagen speciaal openhouden, hou de website in de gaten...

Dankwoord voor Johnny

Graag wil ik vermelden dat ik een koi gratis ga wegschenken morgen. Het is de grootste uit deze serie en die schenk ik gratis aan Johnny, die hier op dit ogenblik nog niets van afweet. Hopelijk leest hij dan ook dit nieuwsitem.

Het is Showa 1703038 van Momotaro die ik als de betere van deze selectie zou beschouwen.

Johnny mag deze morgen komen ophalen als dank voor bewezen diensten. Hij staat altijd klaar als ik hem iets vraag, gaat altijd de koi mee ophalen als ik naar Schiphol moet, en vraagt er nooit iets voor terug. Bedankt voor alles Johnny…ik wens je veel geluk met deze showa….ik hoop dat je er blij mee bent.

Meer afbeeldingen

Informatie voor morgen: afbeelding 1
Informatie voor morgen: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137