Speciaal aanbod voor de nieuwe aanwinsten

Speciaal aanbod voor de nieuwe aanwinsten

Er is mij de vraag gesteld of ik niet 1 vijver naar een constante temperatuur wil brengen van 22°, iets wat ik in het verleden automatisch deed, maar door de enorme kostenfactor niet meer doe, omdat het financieel een harde dobber is.

Ik wil mij echter wel openstellen om de overdekte buitenvijver van 40 kuub op te warmen naar 22° en deze beschikbaar te stellen voor de mensen die hier interesse voor hebben.

Ik ga hier echter een vergoeding voor vragen, zodat de kosten gedeeltelijk kunnen opgevangen worden, want het is geen sinecure om een buitenvijver van 40 kuub gedurende de winterperiode met mogelijke temperaturen die dik onder nul kunnen gaan op gelijkmatige temperatuur te houden.

Ik reken 1.24 euro ex BTW aan per dag en indien je hiervoor gebruik wenst te maken en dien je me dit voor de aankomst van de koi door te geven. Het verschuldigde bedrag dient betaald te worden bij het ophalen van de koi, vermoedelijk in april volgend jaar.

Alles is natuurlijk afhankelijk van de weersomstandigheden, maar ervaring heeft me geleerd dat de koi na aankomst bijzonder goed gedijen in deze omstandigheden.

Een klein rekensommetje leert me, dat indien je de koi van bij aankomst 19 oktober tot 15 april zou laten zitten, dit 267 euro kost BTW inbegrepen. Het lijkt misschien veel, maar het is gegarandeerd niet voldoende om de kosten te dekken.

Uiteraard moet je hier ook het voer, de kosten van verzorging en alle andere niet vergeten in te calculeren. De binnenvijvers worden op een constante temperatuur gehouden van 18° en zowel de opvang in de verwarmde binnenvijvers of de niet verwarmde buitenvijvers is gratis.

Dit aanbod geld niet voor de koi die op dit ogenblik nog in Arendonk rondzwemmen. Gelieve mij dan ook voor donderdag avond op de hoogte te brengen of je gebruik wil maken van dit aanbod.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur
Zondag: op afspraak

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SM-V20-12196

Shiro Muji SM-V20-12196
Verkocht