Interessante update

Interessante update

Van de week kreeg ik nog een update binnen van enkele koi die toch tot de verbeelding spreken. Het zijn nog vrij jonge koi, dus ze hebben nog een hele ontwikkeling voor zich. 

De eerste is slechts 36 maanden en heeft de kaap van de 80 cm al bereikt. Het is een kohaku van Momotaro KO-V21-10137 Indrukwekkend zou ik zeggen. Als de body zich nog eens begint te vormen, dan zie ik toch een mogelijke 90 cm in het verschiet met een niet onaardig patroon.

Als de breedte zich nog eens gaat vormen en de fukurin haar stempel drukt, dan zul je binnen enkele jaren kunnen spreken over een serieuze jumbo met show kwaliteiten. Laat het ons hopen. Helaas kan ik nu geen video meer laten zien van bij aankoop. Een proces dat kwaad bloed zet bij mij en waarmee ik iedere dag zal mee geconfronteerd worden. Mijn bibliotheek van 30 000 films naar de filestijnen !

De tweede is een sanke van Sakai FF, SA-V21-3199. Deze is 37 maanden, en zoals je kan zien zit hier ook een serieuze kandidaat jumbo aan te komen. Ik herinner me deze koi nog goed, en ik vind het zonde dat ik geen video van aankoop kan laten zien, want je zou ze niet herkennen. Ik ben in ieder geval onder de indruk van de evolutie. Dit zou je niet gezegd hebben bij aankoop.

De derde is natuurlijk een specialleke. Ik kocht een box met showa tosai van Sakai FF. Toen ik de selectie aankreeg, zul je je misschien nog herinneren dat ze bij Sakai zeiden dat er één showa was die zijn beni had verloren, maar uiteindelijk een mooie shiro utsuri zou worden.

Het gaat over deze shiro utsuri 2301019. Het blijft bijzonder interessant om deze te blijven volgen. Net zoals zijn of haar broertjes of zusjes is ze momenteel tussen de 35 en 40 cm. Ze bezit een prachtig gewild stappenpatroon en ik hoop haar nog lang te kunnen volgen.

Al deze showa van Sakai FF doen het meer dan goed. Er zitten prachtexemplaren onder. Ik kan er geen enkele aanduiden die niet goed is. Er zit er zelfs eentje bij die mijn hart heeft gestolen, namelijk degene die je in deze video kunt zien, showa 2301051.Ik zal deze op de voet blijven volgen.

 

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Matthijs

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml