Interessante voorstelling nu zaterdag

Interessante voorstelling nu zaterdag

Misschien wil je er bij zijn, misschien is je oog gevallen op één van de bijna 30 aangeboden showa van Dainichi die nu zaterdag gefilmd worden om de realiteit te benadrukken en jullie de kans geven om een aantrekkelijke aankoop te doen van één van de topkwekers in Japan.

Ze werden allemaal aangekocht op de veilingen die Dainichi heeft georganiseerd de afgelopen maanden. Nu zaterdag zullen ze één voor één getoond en voorgesteld worden. Het filmen wordt een ritueel, want nu zaterdag zal Polleke weer van de partij zijn om filmpjes van 30 seconden te maken van de showa.

***********************************
Eén gemiddelde prijs voor jou keuze: 750 euro/koi

***********************************

Na het filmen zet ik ze eventjes afzonderlijk zodat je ze goed kan bekijken, en als mensen interesse hebben om deze te kopen, mogen ze de foto van het bord halen dat ik klaargemaakt heb. Nemen ze de foto van het bord, dan betekent dit ook dat ze deze aankopen.

Geen druk, geen stress, de keuze is aan jullie om een koi aan te kopen of niet. Wil je nog even langer de tijd nemen om de koi te bekijken, dan is dit natuurlijk mogelijk, maar daarna zal hij in de nieuwe verblijfplaats geplaatst worden want de nieuwe kadetten zijn onderweg. Voorlopig maar nog niet definitief wordt hier 6 april vermeld.

Voor klanten die nog hun koi  moeten komen ophalen, het wordt stilaan tijd. Alle aanwezige koi zwemmen nu tijdelijk op buitentemperatuur om het overzetten zonder problemen te laten verlopen. Het zou een hulp zijn om plaats te ruimen, want er moeten nog veel koi opgehaald worden. 63 stuks zie ik hier staan !

Wie zich dus geroepen voelt om de koi al te komen ophalen, er zou geen probleem mogen zijn en je doet er mij een plezier mee. Wat ik wel op prijs zou stellen is dat je even een seintje geeft als je langskomt voor je koi. Dan kan ik het al voorbereiden, wat het altijd makkelijker maakt voor mij.

Gisteren hebben we in totaal 22 koi opnieuw gefilmd en gefotografeerd, en het systeem begint zijn vruchten af te werpen. Persoonlijk vind ik dat we prachtige koi hebben gezien die de winter doorgekomen zijn. Je mag het aan Polleke vragen, want die was ook serieus onder de indruk.

Er waren maar enkele minieme mankementjes die aandacht vroegen, de rest zag er picobello uit. Ik ben van plan om iedere dag een paar koi onder de nieuwe koi aanwinsten te zetten, gewoon om het aanbod te optimaliseren. Je krijgt in ieder geval een correcte weergave, die zo goed als mogelijk de koi laat zien. Dus alles wordt uptodate gemaakt, wat een luxe, of niet ?

maruzome kiwaDe koi die ik vandaag in het zonnetje zet zijn een showa van Izumiya die zeker en vast showwaardig is. Let op het prachtige maruzome kiwa op de rug. Wie niet weet wat maruzome kiwa is, let dan op de perfecte aflijning van het beni op de schub. Kan het nog perfecter ?

De ginrin ogon heeft al een show meegedaan en gewonnen, dus zeker een ticket voor een prijs. Een ongelooflijke knoest van een koi. En ja hoor, het is een man ! Maar wat voor één. Met zijn 79 cm heeft deze  nog enkele centimeter in het verschiet, en het is een lust om hem in de vijver te zien zwemmen.

De kohaku is een voorbeel van een perfecte vijverkoi. Prachtig shiroji en beni, maar helaas geen patroon om een koishow te winnen. daar is zijn patroon juist niet goed genoeg voor. Ocharme het is haar vergeven, want ze blijft bijzonder mooi om te zien.

Ik ben van plan om de koi na presentatie tijdelijk weg te halen, zodat er wat meer gretigheid zou ontstaan. Wanneer ik ze dan terug zal zetten dat ligt aan de omstandigheden, maar mensen die op zoek zijn naar degelijke koi, maak er gebruik van.

Morgen gaat ook de veiling van start. Het grote voordeel van deze veiling is dat ze pas maandag afloopt. Heb je interesse in een koi, dan kan je deze nog altijd even live komen bekijken vooraleer je een beslissing neemt. Dit kan op zaterdag ook tussen 11.00 en 16.00 uur, of zondag tussen 10.00 en 12.00 uur.

 

9
6
22
8
8
5
5
0

Meer afbeeldingen

Interessante voorstelling nu zaterdag: afbeelding 1
Interessante voorstelling nu zaterdag: afbeelding 2
Interessante voorstelling nu zaterdag: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Polleke

Ik heb weer zeer degelijke koi gezien , koi kosten geld maar als je ze live in de bowl ziet dan zie je pas echt de kwaliteit en weet je waarom ....


Koi v/d week

2111007

kohaku 2111007
Verkocht
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml