Interkoi 10 jaar

Interkoi 10 jaar

Het prille begin van Interkoi kan gesitueerd worden op 22 januari 2007. De eerste stappen werden gezet naar een groter plan.

Dit 10 jarig bestaan kan toch niet onopgemerkt blijven. Vanaf het begin is er altijd een interactief gebeuren geweest met de klanten, en alle informatie van 10 jaar Interkoi kan men nog altijd lezen op de website.

Het was in die tijd niet evident om alle informatie via deze kanalen toonbaar te maken, en vooral het presenteren van koi op deze manier met alle informatie over kwekers was bijna exclusief. Bovendien heb ik de website altijd zoveel mogelijk uptodate gehouden.

Niemand, maar dan ook niemand was zo intensief met de website bezig dan Interkoi, wat tot op de dag van vandaag nog altijd een bron van informatie is. Zelfs de strijd met Facebook kan geen einde maken aan het bezoekersaantal dat nog steevast tussen de 700 en 1000 unieke bezoekers per dag telt. Ik mag mij gelukkig prijzen met zoveel trouwe klanten, waarvan de meesten al vanaf het begin bij Interkoi zijn betrokken.

Het doel was altijd om te streven naar een verhoging van de kwaliteit van de koi, een moeilijke strijd die je niet zomaar één, twee, drie kan opbouwen zonder te grote riscico’s te nemen, en ik kan je verzekeren dat het gepaard gaat met veel inspanningen en veel bloed en tranen.

Ik denk echter dat we nu op een niveau beland zijn dat voor iedereen acceptabel is. Interkoi heeft zijn positie gestabilisseerd en als hoogtepunt met de zelf opgeleide grand champion, weliswaar door Ans en Frans gerealiseerd, hebben we bereikt wat uiteindelijk de bedoeling was. /b

Geen Grand Champion kopen, maar een Grand Champion maken, in samenwerking met mensen die er de moeite voor zouden doen om dit te bereiken. Bovendien werden Ans en Frans niet alleen Grand Champion met een door ons gekochte nisai, maar werden ze ook nog een Supreme Champion met een door ons gekozen tosai.

Het niveau van de koi op dit ogenblik ligt zo hoog, dat beter doen bijna niet meer mogelijk is. Het gaat hier niet, en daar druk ik herhaaldelijk op, over een paar hoge kwaliteitskoi, maar over een gans arsenaal bijzonder goede koi, waarbij ik de woorden HQ, VHQ, Tategoi en alle andere charmante woorden telkens buitenspel laat, want ik weet waar de klepel hangt.

Met een maximaal bestand van 150-200 koi blijf ik de lat laag houden wat betreft bezetting, maar hoog wat betreft kwaliteit. Bovendien wil ik nog steeds herhalen dat enkel de koi een codenummer hebben en dat iedereen, van groot naar klein, op hetzelfde niveau behandeld wordt.

WAT HEEFT HET 10-JARIG BESTAAN IN PETTO

Ik heb er verschillende dagen over nagedacht en heb het volgende uitgedokterd. Vanaf Kerst dit jaar, krijgt iedereen die een koi aankoopt één lot per aankoop van 100 euro. Koop je een koi van 100 euro, dan krijg je 1 punt, koop je een koi van 1000 euro, dan krijg je 10 punten. Dit wordt genoteerd, en telkens krijg je bij aankoop een overzicht van de nummers, beginnende uiteraard bij nummertje 1.

De 1ste prijs bestaat uit:

De winnaar krijgt een gratis reis aangeboden naar Japan, samen met mij; op een tijdstip door mij bepaald. De reis wordt door Interkoi betaald, de verblijfskosten worden door de winnaar betaald.

Ik zal wel trachten koibito, mijn agent, en trouwe tussenpersoon erbij te betrekken om te vragen of zij ook iets willen doen betreffende de kosten van het verblijf. Ik maak me sterk dat dit na aanvraag vermoedelijk ook wel zo zal zijn. Dit zal ik echter in een later nieuwsitem bevestigen.

De 2de prijs bestaat uit:

Een waardebon van 500 euro voor de aankoop van een koi ofwel de aankoop van probites voor het gewonnen bedrag.

De 3de prijs betaat uit:

Een waardebon van 250 euro voor de aankoop van een bepaalde koi ofwel de aankoop van probites voor het gewonnen bedrag.

Bovendien zullen er het ganse jaar door, meerdere aanbiedingen gebeuren die voor iedereen interessant zullen zijn.

EXTRA

Alle aankopen die gebeuren tussen 25 december tot en met 1 januari KRIJGEN DUBBELE PUNTEN.

Alle aankopen die zullen gebeuren op zaterdag 21 – zaterdag 28 en zaterdag 4 februari KRIJGEN OOK DUBBELE PUNTEN. Op deze zaterdagen zal Interkoi opengedaan worden door Ben, vermits ik niet aanwezig zal zijn.

Al wie dus op deze zaterdagen wil laten begeleiden door Ben, en besluiten tot de aankoop van een koi over te gaan, krijgen ook dubbele punten.

Wat betreft de trekking van de winnaars

De trekking van de winaars zal gebeuren in mei door mijn kleinkinderen. Eerst zullen alle kleinkinderen een nummer trekken. Vermits ik 7 kleinkinderen heb zullen de 7 mogelijke winnaars in een pot gedaan worden, en daarna zullen de 3 jongste van mijn kleinkinderen de winnaars trekken.

Op dit ogenblik, want vermoedelijk zullen er ondertussen geen kleinkinderen meer bijkomen, zal Alejandra de 3de prijs trekken, Rio de 2de prijs, en de jongste Rémy de 1ste prijs.

De juiste datum moet ik nog vaststellen, maar dat zal het probleem niet zijn. Streefdatum van de trekking is ± 15 mei, maar ik weet nog niet juist welke datum. Voor alle zekerheid wil ik nog melden dat enkel die koi die effectief verkocht worden NA 24 DECEMBER recht hebben op deelname, alle andere constructies zijn uitgesloten.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240