Interkoi goes Sicilië

Interkoi goes Sicilië

Hoe men aan de informatie komt over Interkoi, is me niet helemaal duidelijk, vermoedelijk internet, maar de Nederlandse taal is nu niet dadelijk de taal om makkelijk te lezen.

De mogelijkheden tot online vertalingen maakt alles een klein beetje eenvoudiger, maar toch...

Na Duitsland en Frankrijk, komt nu ook Sicilië aan de beurt, en dat is toch iets dat je best trots maakt. Uiteraard was ik nieuwsgierig naar de vijver waar de koi in komen te zwemmen, en deze week werden mij de foto's toegestuurd.

Voor zover ik kan zien een totaal andere constructie van vijver zo te zien, maar zeker eentje waar de koi zich goed in zullen voelen. Het lijkt wel of de vijver in de rotsen is uitgehouwen, en op een natuurlijke wijze is ontstaan.

De koi die er naartoe gaan ? Dat is de prachtige sandan kohaku van Matsue, en een specialleke van Taniguchi. Beide koi zullen in de loop van deze maand of begin volgende maand vertrekken naar de zon.

Zo gauw ik de goede temperatuurwaarde van de vijver doorkrijg zal ik het transport in orde maken. Voor zover ik weet is de vijver nu rond de 8-9°, wat ongeveer overeenkomt met de vijvers hier...

Het is weer een nieuwe ervaring en misschien is dit wel de nieuwe weg naar een grotere markt. Wat internet toch allemaal niet kan realiseren.

Het Tagboard

Deze avond om 19.00 uur zullen enkele mensen zich melden op het tagboard om wat te communiceren. Ik zal zelf ook trachten aanwezig te zijn. De bedoeling is om enkele mensen samen te brengen op het tagboard, want ze lopen elkaar nog al eens wat mis. Er wordt niet gebeten of geslagen, je even melden om 19.00 uur is voldoende. Ik ben benieuwd of we 5 mensen bij elkaar kunnen brengen.

Meer afbeeldingen

Interkoi goes Sicilië: afbeelding 1
Interkoi goes Sicilië: afbeelding 2
Interkoi goes Sicilië: afbeelding 3
Interkoi goes Sicilië: afbeelding 4
Interkoi goes Sicilië: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240