Interkoi lanceert nieuw werkwoord: PIPPEN

Interkoi lanceert nieuw werkwoord: PIPPEN

Dank zij PIP of Probiotics In Progress, ben ik nu volledig quarantaine vrij en heb mijn quarantaine bakken volledig uitgeschakeld, en zo hoort het ook...

Daarom dat ik ook het nieuwe werkwoord lanceer: ik ga pippen..... Ik ben de firma Chrisal ontzettend dankbaar dat ik ze heb leren kennen. De resultaten liegen er echt niet om. Vandaag heb ik mijn laatste koi uit de quarantaine bak de vrijheid gegeven. Het is nu gelukkig niet meer nodig.

Omdat wij (Rini en ik) zo gelukkig zijn met PIP, hebben wij de firma Chrisal gevraagd of ze dit produkt willen commercialiseren, en zo ja, wanneer ze dit willen doen. Ik heb alles in het werk gesteld om ze tegen 4 mei te mobiliseren en hun produkt tegen die tijd aan te bieden op de grote opendeurdag. Dit zou een prachtige gelegenheid zijn om het produkt op de markt te brengen en de mensen die komen de gelegenheid te geven om het eventueel mee te nemen.

Ik heb volgende week een vergadering met de mensen, en ga ze proberen over te halen om hun planning bij te sturen, een verkoopsstrategie uit te werken, en dan op 4 mei een speciaal aanbod te lanceren. Ik ga er in ieder geval mijn best voor doen.

Als ik het klaar krijg om de mensen van Chrisal op 4 mei te laten komen, dan geef ik jullie een goede raad....maak van deze gelegenheid zeker gebruik.

Ik heb de vergelijking van PIP gemaakt met de legioenen van Alexander de Grote. Aeromonas is de vijand en zij worden letterlijk weggevreten door de Pippers. Deze bacteriën zijn in principe gewoon veelvraten die Aeromonas niet de kans geven om te ontwikkelen en uuit te breiden. Vanaf vandaag zijn Rini en ik begonnen met de toepassing in onze privé vijvers. We hebben er het volste vertrouwen in.

De bijgevoegde foto's is het genezingsproces bij koi die ik al bijna had opgegeven. Zij zwemmen nu in een herstelvijver om volledig op te knappen. Het resultaat is behaald na 6-7 weken behandeling met PIP.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml