Interkoi Nederland

Interkoi Nederland

Een idee kan allerlei vormen aannemen, maar éénmaal je een idee ten uitvoer brengt is de kogel door de kerk en gaan je dromen in vervulling.

Johan is bekend als een koikichi in hart en nieren en heeft al lang het doel om als hobby koi groot te brengen als azukari en zijn kennis en know how te gebruiken voor de verkoop van deze tosai.

Hij gaat nu een stapje verder en is begonnen met de opbouw van zijn nieuwe opgroei accommodatie, dat omschreven wordt als volgt:

Polyester bak bovengronds van 4,5 x 2 meter met zijdrains en meter diep HDPE vijver deels ondergronds met bodemdrains en 1,5 meter diep Beide zullen binnen in een Douglas tuinhuis komen van 6 x 3 m.

Je mag het min of meer vergelijken met opgroeifaciliteit 1 die ondertussen welbekend is en waar op dit moment nog een groot aantal tosai in rondzwemmen.

Deze opgroeifaciliteit is iets kleiner maar zeker niet minder. In de toekomst wil Johan zich ook meer toeleggen op een aanbod van 10-15 hoogwaardige tosai, maar ik hoop dat hij ook de moeilijkheid kan inschatten van dit streven.

Wij zijn ondertussen op het niveau beland dat we weten waar we mee bezig zijn, en ondanks het feit dat Interkoi een succesvolle story is, weten wij ook waar de knelpunten liggen.

Uiteraard blijven wij Johan ondersteunen in zijn streven om mee te werken aan zijn opgroeifaciliteit en zullen wij hem met alle know how bijstaan, zodat hij op een rustige manier zijn opbouw van een gerenommeerde koidealer/hobbyist kan waarmaken.

Wij weten ondertussen dat hij zijn kennis heeft aangescherpt, en dat hij voortaan zijn mannetje zal staan en daardoor ook een meerwaarde zal worden voor Interkoi.

In de toekomst zal Interkoi Arendonk zich dan kunnen vervolledigen met niet minder dan 3 professionele opgroeifaciliteiten waar het zakelijke minder belang heeft dan het hobbymatige van echte koikichi, een streven om naar uit te kijken.

Nog even een kleine voorstelling van zijn eigen vijver dat in de toekomst nog zal verrijkt worden met een paar hoogwaardige gosanke. (filmpje gemaakt in 2016)

En nog een filmpje van zijn tuin makeover, gemaakt in 2017.

Op dit ogenblik zwemmen er nog enkele koi in zijn opgroeifaciliteit die op dit ogenblik nog enkele koi herbergen. Meer info kan je vinden op zijn website.

Meer afbeeldingen

Interkoi Nederland: afbeelding 1
Interkoi Nederland: afbeelding 2
Interkoi Nederland: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240