Is deze man gelukkig of niet ?

Is deze man gelukkig of niet ?

Het was vandaag een geweldig aangename dag. Er zijn weer wel enkele koi vertrokken, maar dat kon de pret niet bederven.

Zeg nu zelf ? Ziet Willy er niet gelukkig uit ? Na nog even geposeerd te hebben met de hele groep, ging Monika richting nieuwe thuis. Deze koi die zowel karakter als uitstraling meeheeft, zal zeker niet tegenvallen. Met zijn 72 cm en een body om bij weg te dromen, kan je hier alleen maar genietend naar kijken.

Vanuit het hoge Noorden (ik geloof Assen of Delftzeil) kwamen Wiegand, en iemand van wie ik helaas de naam vergeten ben, een hoogwaardige kwaliteitskohaku ophalen uit de veiling van Momotaro van vorig jaar. Samen met een tosai showa, ook van Momotaro, vertrokken zij naar het Friesland. Als Wiegand dit leest, zou ik graag lezen dat alles goed verlopen is. Ik ben toch altijd gerust als ze met een behouden vaart thuisgekomen zijn.

Het bezoek van Noella en Peter ging ook niet onopgemerkt voorbij. We hebben nog lekker 2 flesjes witte wijn genuttigd in Rini's corner, en ik denk dat ze er allen van genoten hebben.

Onze Rudy heeft ondertussen een zwak gekregen voor de tosai showa van Momotaro. Hij zoekt er helaas wel altijd de betere uit.

Het was vandaag een gezellige dag, en ik zal je even laten meegenieten via enkele foto's. Let vooral op de prachtige Jumbo en de tategoi samen op de laatste foto... wat een uitstraling, wat een klasse, echt niet om te betalen dit soort tategoi...

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml