Japanreis november 2009

Japanreis november 2009

Wie heeft er interesse om dit jaar mee naar Japan te gaan.

Voor velen een droom die werkelijkheid zou kunnen worden. De reis dit najaar is voorzien van 10 (aankomst 11) tot 19 november. De reis is als volgt ingedeeld:

Aankomst Tokio, met onmiddellijk doorreizen naar Niiagata.

bezoek aan verschillende kwekers, waaronder Dainishi - Yamamatsu - Yagenji - Seikegushi - Marudoh en enkele anderen op aanvraag. Na een verblijf van 3 dagen, doorrijden naar het Zuiden. Onderweg een bezoek aan Toshio Sakai. Aangekomen in het Zuiden, zal er een bezoek gebracht worden aan de jaarlijkse ZNA show in het district Shimane. Nadien zal de rest van de tijd opgevuld worden met vooral een bezoek aan Momotaro, Yamatoya, Takigawa, Takeda en eventueel Matsue. Een dagje ontspanning in het park van Okoyama zal zeker niet ontbreken. Het vertrek is in Schiphol Amsterdam met een rechtstreekse vlucht naar Tokio. De terugvlucht is rechtstreeks vanuit Osaka naar Amsterdam.

Wie interesse heeft om mee te gaan, moet mij zo snel mogelijk contact opnemen per email. Ik zal je de voorwaarden doormailen. He aantal plaatsen is beperkt. Er zijn geen verplichtingen tot aankoop, maar ik wil de tickets voor eind volgende week geregeld hebben.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml