Johnny de overkapper

Johnny de overkapper

Het is misschien het moment om de overkappingen weg te halen, of ze zijn al weggehaald, maar toch is het verstandig om reeds voor volgende jaar aan een overkapping te denken.

Johnny heeft zich intussen gespecialiseerd in overkappingen en heeft er al verscheidene gemaakt. Bovendien is hij een manusje van alles geworden bij Interkoi, heel begaafd met bepaalde dingen waarbij ik bijzonder onhandig in ben.

Ik ben dan ook verschrikkelijk blij dat Johnny mijn klant, mijn vriend is geworden. Hij staat altijd onvoorwaardelijk voor mij klaar, net zoals Ben, en zulke mensen moet je koesteren.

Van de week heeft hij zijn zoveelste overkapping geleverd en met plezier ter plaatse gemonteerd zoals je op de foto’s kan zien.

Misschien denk jij ook al verder dan je neus lang is en wil je tegen volgend jaar ook een overkapping tegen een betaalbare prijs laten maken.

Dan is het nu het moment om deze nu al te bestellen, want Johnny moet de tijd hebben om ze in elkaar te steken. Tijd is niet altijd zijn bondgenoot en als je een overkapping wil dan moet je dit in dit geval tijd geven.

Prijstechnisch kan het een groot voordeel zijn, en ik beschouw het meer als een dienst aan mijn klanten om gebruik te maken van aanbod. Bovendien heb ik er ook geen financieel voordeel aan, want ik ga de prijs niet omhoogdrijven door er een winstpercentage aan toe te voegen.

Wie Johnny kent, kan makkelijk contact met hem opnemen, wie Johnny niet kent, kan mij gewoon contacteren zodat ik zijn gegevens door kan geven.

INFO OVER DIT WEEKEND

Ik wil graag even informeren over de openingsuren dit weekend. Ik hoop dat alle mensen hun koi komen ophalen, die nog op te halen zijn, buiten de koi die woensdag binnenkomen natuurlijk.

Vandaag ben ik open van 11.00 tot 16.00 uur

Morgen zondag ben ik NIET OPEN

Maandag ben ik open van 10.00 tot 12.00 uur.

Ik zou het op prijs stellen indien je me op de hoogte brengt wanneer je je koi komt ophalen. Dit om de benodigde spullen te voorzien om de koi in te pakken. Het is makkelijker als ik dat al even klaarzet, het spaart tijd en energie.

INFO PROMOTIES

Ik ga nog even de koi in promotie aanvullen met de koi van Matsue, zodat dit nog even makkelijker te vinden is aan de verminderde prijzen.

Vermits het paasweekend is, waar ik niet bij stilgestaan had, zal ik de geldende kortingen nog even verlengen tot maandagavond. Maak gebruik van deze gelegenheid.

Meer afbeeldingen

Johnny de overkapper: afbeelding 1
Johnny de overkapper: afbeelding 2
Johnny de overkapper: afbeelding 3
Johnny de overkapper: afbeelding 4
Johnny de overkapper: afbeelding 5
Johnny de overkapper: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240