Jou koi in een show

Jou koi in een show

Iedereen wil wel eens meedoen aan een show. Het probleem is natuurlijk altijd de logistiek, de rompslomp en de kosten die dit met zich meebrengt.

Daarom het volgende voorstel ! Iedereen die zich graag eens inschrijft in een show, zal dit kunnen als ze een koi kiezen uit de huidige selectie, hetzij tosai, hetzij nisai.

De keuze is de Euregio koishow waar ik altijd het meeste plezier aan beleef en die ik ook graag alle ondersteuning meegeef. Alle kosten voor de show neem ik op mij. Hoe gaat het in zijn werk ? Heel eenvoudig, de koi moeten natuurlijk bij Interkoi blijven, want de koi moeten in hetzelfde vat gepresenteerd worden.

Al de mensen die een koi uit de nieuwe lichting hebben gekozen hebben de mogelijkheid om deze in te zetten op de show. De euregio koishow vind plaats op 25 en 26 mei 2019.

Met andere woorden zullen je koi zolang bij mij moeten blijven. Ze zullen door mij voorbereid worden en afhankelijk van het aantal deelnemers zal ik het aantal grote vaten bestellen dat nodig is.

Het hoeven niet de duurste of de grootste koi te zijn, ik geef zelfs de voorkeur aan de kleinste. Een heel klein probleem is dat ik eigenlijk nooit koi koop die voor de show geschikt zijn, maar veeleer de koi die de toekomst in zich meedragen.

Vorig jaar heb ik een tweetal koi van klanten op verzoek ingezet, en de sanke die ik inzette werd 2de, de tancho die ik inzette werd 1ste . Mooie resultaten, maar resultaten zijn afhankelijk van de tegenstanders.

Als de show voorbij is, komen deze terug naar huis, en zullen ze minimaal een week verzorgd worden totdat ze bekwaam zijn om naar hun uiteindelijke verblijfplaats te vertrekken.

Indien je interesse hebt om een koi aan te kopen om mee te dingen aan de euregio koishow, dan kan je een keuze maken tot 4 december, de dag dat de meeste koi arriveren.

Een prijsje halen is mooi, maar meedoen is belangrijker dan winnen. Het zijn de shows die uiteindelijk de koihobby mooi maken, en die de juiste impulsen geven voor de koihobby.

Doe dan ook gewoon mee voor de gezelligheid, en als ze een prijsje winnen is dat mooi meegenomen. Meedoen is belangrijker dan winnen !

Zelf zou ik willen dat er veel Belgen zouden meedoen, want dat is de show waard. Het is de mooist opgezette show in mijn ogen en verdient alle respect.

Afgezien van de eventuele mensen die interesse hebben zal ik zelf een gooi doen naar enkele grote prijzen, maar dat is afhankelijk van hetgeen ik op dat moment nog heb rondzwemmen.

De grootste prijs is verdienstelijk, maar daar heb ik de koi niet voor, en ik heb ook niet de wens om een GC in huis te hebben. Mijn doelstelling is altijd de meest deugdelijke koi voor acceptabele prijzen want zoals ik altijd zeg, er is maar 1 GC en er zijn zovele anderen…

Maak eventueel een keuze, geef deze keuze door aan mij, en ik zal zorgen dat ze ingeschreven worden in de Euregio koishow.

Dit waren de koi die op verzoek van klanten dit jaar werden ingezet.

Sanke van Taniguchi een 2de plaats.

Tancho van Taniguchi een mooie 1ste plaats.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240