"nieuwe aanwinsten".

" /> "nieuwe aanwinsten".

" />
Jumbo Tosai Showa

Jumbo Tosai Showa

Op dit ogenblik zijn de Jumbo Tosai Showa op de website toegevoegd onder de knop "koi aanbod" --> "nieuwe aanwinsten".

Alle prijzen staan er nu bij vermeld met de mogelijkheden tot voorverkoop. Hebt je een showa gevonden naar je keuze, stuur me dan een mail. Indien er meerdere aankopen moesten gebeuren op dezelfde showa, dan gelden de datums van de mails als doorslaggevend. Op dit ogenblik zijn er al een 10-tal showa's verkocht.

Bloedlijnen: Op mijn vraag aan Daisuke van de Momotaro koi Farm om even de bloedlijnen van deze showa's door te geven, heb ik volgende informatie doorgekregen:

Alle bloedlijnen van de showa's op dit ogenblik van de Momotaro koi farm, zijn uit de Shiro Showa bloedlijn x Takeda. Shiro Showa is een bloedlijn die gekweekt is door de Momotaro Koi Farm en daar zijn ze heel trots op. [met reden" target="_blank" rel="noopener">.

Bovendien heeft Daisuke er nog een foto bijgevoegd van de vrouwelijke Showa uit de Shiro Showa bloedlijn, en de 2 Takeda mannetjes die erbij aanwezig waren. Zoals je waarschijnlijk weet kweekt Momotaro nog op de natuurlijke manier.

Ik vind het persoonlijk een prachtige selectie, en ik hoop jullie ook. Het is een eer dat Daisuke zijn persoonlijk oordeel geeft over deze koi. Ik ben ondertussen met Daisuke aan het onderhandelen om deze koi eventueel de mogelijkheid te geven om nog een jaar door te groeien bij hun in de mudponds. Ik zal je zijn antwoord in een volgend nieuwsitem doorgeven.

Het is mogelijk dat ik uw mails in de loop van de dag niet beantwoord. Ik ga met mijn kleinkinderen naar Disney on Ice. Al uw mails zullen pas deze avond of morgenvroeg beantwoord worden.

Nog even vermelden dat er op dit ogenblik ± 90 personen reeds zijn ingeschreven voor de 4de mei. Wens je te komen, wacht niet meer te lang om in te schrijven...

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240