Kennismakingsaanbod

Kennismakingsaanbod

Ik heb besloten de showa van het Narita Niigata Showa Project aan te bieden aan heel schappelijke prijzen. Ik weet dat het goede koi zijn, ik weet dat er geweldenaars in zullen zitten, maar het zal de prijs zijn die de mensen doet besluiten om de koi aan te kopen.

Daarom heb ik de prijzen meer dan aanvaardbaar gemaakt. Het is bedoelt als kennismaking en ik wil stilaan het imago verliezen dat ik enkel voor de beter bedeelden koi aankoop. Mijn strategie van goede koi aan te kopen blijft zonder meer de hoofdrol spelen.

Lees echter heel goed mijn aanbod.

Ik ga de 100 showa van Narita onderverdelen. Zo gauw ze aankomen zullen wij ze gaan evalueren en sorteren op kwaliteit en onderverdelen per vat. 50 in het ene, 50 in het andere. De prijzen van de showa zullen als volgt onderverdeeld worden.

Een vijver met showa voor 395 euro
Een vijver met showa voor 595 euro
Tenslotte de 30 azukari showa via het Narita Niigata Showa Project.

Als je gebruik wil maken van mijn aanbod, dan is er nog het volgende voorstel. Wil je een showa kiezen uit één van de 2 vijvers, dan krijg je extra 50 euro korting als je een voorschot betaald van 200 euro. Of je dan uit vijver met showa van 395 euro of van 595 euro kiest maakt dan ook niet uit. Na betaling van het voorschot, betaal je respectievelijk 345 en 545 euro. De foto's zullen na 20 maart online komen.

Wat betreft de 30 showa die door Narita worden uitgezocht en als azukari zullen worden gehouden. De prijs zal tussen de 1500 en 2250 euro bedragen, tenzij er toppers inzitten. Deze worden op het ogenblik van ophaling uit de mudpond allen beoordeelt en geprijsd.

Vanaf 20 maart zullen er foto's geplaatst worden van alle showa die ik aangekocht heb. Als dat is gebeurd, vervalt het voordeel van het voorschot en is de extra korting niet meer van toepassing. Dit is natuurlijk niet geldig voor de azukari.

Wil je echter in het azukari project stappen, dan kan je vooraf een inschrijving doen. Je betaald een voorschot van 1000 euro. Als de koi getoond worden op de site, dan mag je eventueel al kiezen, maar je mag ook wachten totdat de koi in oktober opnieuw gebowld worden. Met het voorschot verzeker je je van het recht om een koi aan te kopen einde jaar.

Daarnaast zal ik nog een vijver klaarmaken voor de mango, waar onbegrijpelijk bijzonder veel navraag naar is, vergezeld van de oshiba shigure en ginrin oshikba shigure.

De 10 mango karashigoi kosten 495 euro, met uitzondering van de witte karashigoi, die kost 695 euro
De oshiba en ginrin oshiba worden aangeboden aan 125 euro

Alle  koi zijn handpick door ons, en het systeem van de showa heb ik al uitgelegd. Nu is het wel zo dat het onmogelijk is om mango en de oshiba vooraf al te kiezen. Ik kan deze onmogelijk uit elkaar houden.  Het is dus een kwestie van kiezen op het ogenblik dat ze uit quarantaine zijn.

Het is ook onmogelijk om iemand eerste keuze te geven, want bijvoorbeeld de vele ginrin soragoi kunnen onmogelijk uit elkaar gehouden worden. Het is dus kiezen en meenemen. en een pikorde is voor mij ook niet relevant. Sommige mensen komen van heinde en verre, en het lijkt me not done om te wachten totdat  iemand zijn keuze heeft gemaakt.

Wat ik misschien wel ga doen is een speciale dag houden zodat we terplaatse de foto's van de koi ophangen en dan het systeem van lucky draw toepassen bij de kleintjes. Ik laat de opties nog even staan maar onder voorbehoud.

Ik ben de volgende tijd moeilijk te bereiken, want ik ben onderweg naar huis. Wel heb ik een vraag die ik graag zou beantwoord zien.

WIE HEEFT TANCHO 2002008 GEKOCHT ?

Door de drukte van het moment ben ik vergeten de koper op te schrijven. Wil diegene zich melden die eigenaar is geworden van deze tancho, zodat ik alles weer onder controle heb !

Laat Een Reactie Achter

10 reacties

Jack

555


Maurice

555

The Untouchable

555

Maurice

@The Untouchable 555


Jack

555

Johan

@Jack 555


rudy

555

KONDHO

555

The Untouchable

@KONDHO 555


KONDHO

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml