Klaar voor de grote reis

Klaar voor de grote reis

Er is redelijk veel beweging in Italië wat betreft de koimarkt. Interessant om te volgen en je proeft aan alles dat de interesse in goede koi serieus aan het opwaarderen is. Het geluk is aan mijn zijde. ik heb enkele bijzonder fijne klanten die veel vertrouwen hebben in Interkoi.

Vermoedelijk zullen er serieuze kandidaten ingezet worden tijdens hun koishow en vermits het tijd is om regelmatig de koi te controleren die nu in de overdekte verwarmde vijver 5 rondzwemmen, was het een goed moment om hun koi even te bekijken en te controleren.

Ik heb ze trouwens ook eventjes opnieuw gemeten en blijkbaar is de groei tijdens de winterperiode er niet op achteruitgegaan. Laten we eerst het filmpje van de shiro utsuri van Omosakoi zien.  

Het zal geen jumbo worden van 80 cm, maar dat is ook niet nodig. Ze is nu tegen de 60 cm, 57/58 om precies te zijn, dus uiterst geschikt om in mei in te zetten op de show. Een mooie shiro is nooit te verwaarlozen en deze ziet er meer dan goed uit.

J.Tanica, kohaku van Sakai FFDeze kohaku van Sakai FF is een groeikanon volgens mij. Ze werd aangekocht in april 2021 tijdens de veiling van Sakai FF, is nu yonsai en 78 cm. Ze is een dochter van J. Tanica en is zomaar eventjes 2 cm gegroeid tijdens haar verblijf hier tijdens de winter. 

J. Tanica is ook een product uit de befaamde Rose bloedlijn, de moeder is Shining Rose. Zou ze nog boven de 80 cm geraken was de vraag van de eigenaar ! Zo een vaart zal het wel niet lopen veronderstel ik, ze heeft nog enkele jaren te gaan. En moet het wel zo snel....Een perfect duo voor deelname aan de show, ik ben benieuwd wat het resultaat zal zijn.

Ik kon het niet nalaten om een kohaku ook te bowlen, een beloftevolle kohaku voor eender welke show  Als ik ze niet verkoop, zal ik ze onder mijn naam inzetten op een bepaalde show, ik weet nog niet dewelke. 

De bloedlijn gaat terug naar TM kohaku, één van mijn lievelingskohaku, waarvan TM staat voor Ten Million of het bedrag dat betaald werd voor deze koi die nu dienst doet als Oyakoi. Je proeft het Sakai beni in deze koi dat bijzonder stevig is met goed sashi en kiwa, verzorgd door een aantrekkelijk patroon.

Ik heb al meerdere kohaku uit deze bloedlijn verkocht en ze behoort zeker tot mijn favorieten. Trouwens in de huidige veiling van Momotaro zitten meerdere kohaku uit deze bloedlijn, en geloof me, er zwemt kwaliteit rond. Ik heb er enkele foto's van mogelijke toppers bijgedaan om je een voorproefje te geven. 

Natuurlijk kan je zelf een kijkje gaan nemen in het aanbod van meer dan 400 koi.

 

7
2
21
5
10
3
5
0

Meer afbeeldingen

Klaar voor de grote reis: afbeelding 1
Klaar voor de grote reis: afbeelding 2
Klaar voor de grote reis: afbeelding 3
Klaar voor de grote reis: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

JR

Beautiful Kohaku van Sakai Fish Farm 


inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml