Kleine update terwijl wij vliegen

Kleine update terwijl wij vliegen

Als jullie dit lezen zitten wij hoog in de lucht om de lange reis naar Japan te maken. Dat we dit nog mogen meemaken.

Vroeger was het al een heel avontuur als je 20 km moest rijden om naar een recreatiepark kon gaan of als je naar de cinema ging. Vandaag de dag vliegen we even op en neer naar Japan.

Dat de reis een belasting is kan je niet ontkennen, maar toch kan ik er goed tegen, beter dan sommigen die ik altijd steen en been hoor klagen over de jetlag.

Een update van een paar koi uit het verleden kan nooit geen kwaad, daarom nog maar eens een update van koi die begin dit jaar werden aangekocht.

Een ginrin kohaku van Momotaro blijft me bekoren en ik vind het zonde dat deze niet populairder zijn. Het zou een luxe zijn moest ik er een groot aantal van kunnen kopen met het doel om deze te kunnen verkopen.

De ginrin bij aankoop begin dit jaar. Ze waren ocharme 20 cm, en als je bedenkt dat ze nu 46 cm zijn, dan begrijp je wel de groeipotentie.

Schijnbaar heeft Taniguchi San een heel goed ginrin jaar en is het zijn beste kweek. Misschien dat ik er toch een 10-tal aan ga kopen om deze soort toch te promoten. Het opgelegd gezegde dat je ginrin niet mooi vind moet eindelijk maar eens doorbroken worden.

Bijzonder klein waren deze tancho van Taniguchi. Ik heb er zelfs nog enkele van rondzwemmen en degene die ik ingezet heb in de show had glansrijk gewonnen.

Nu enkele maanden later is ze 37 cm gemeten en heeft ze niets van haar charme verloren. Ook hier een verdubbeling van grootte.

Ook deze kujaku die nu 46 cm meet kaapte een eerste prijs weg, zowel in Japan begin dit jaar als op de shows hier.

Het filmpje bij aankoop.

Tenslotte nog een ogon uit de befaamde Momotaro reeks. Veel woorden zijn hier niet voor nodig denk ik. Van guppertjes van amper 20-25 cm naar 60 cm beloofd voor de toekomst....

Er zijn dit jaar veel updates binnengekomen en ik ben er blij mee. Nu zal ik proberen om zoveel mogelijk info te geven over de koi die nu nog in Japan zitten.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137