Koi opgehaald bij Luc

Vandaag om 9.30 uur vertrokken naar België, ik had met Luc afgesproken dat ik nog een aantal koi bij hem op kwam halen. Rond 12.45 uur was ik ter plekke en werd ik zoals altijd hartelijk onthaald door Luc.

Luc had een aantal leuke koi genet en al klaar staan voor mij. Maar eerst moest ik de nieuwe bakken bekijken met nieuwe koi, dat was smullen. Wat een kwaliteit, wat ikzelf voor komend jaar nog niet kan bergen. Hopelijk veranderd dat in de toekomst zodat er vanuit Groningen ook top of de bill koi verkocht kan worden. Maar...niet getreurd, mochten er mensen vanuit Groningen of omstreken zijn die de koi van Luc of andere vestigingen van Interkoi aantrekkelijk vinden. Maar de afstand te ver vindt, neem contact op met mij er kan altijd wat geregeld worden.

In de tussentijd kwam zoonlief Frank en dochter langs, die ons goed geholpen hebben om de koi klaar te maken voor transport. Rond 14.45 uur hebben we weer afscheid genomen van de Familie Borgmans en weer terug naar huis. Om 17. 45 waren weer thuis en een poosje later zaten de koi in onze Q-bakken. Ze doen het goed, maar ik moet ze in de gaten houden. Gronings water is anders dan het water in België :).

Omdat de reis nogal stressvol was laat ik de koi op dit moment met rust. Over een aantal weken zal ik foto's maken en deze om de site zetten.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml