Koi Update

Koi Update

Het is altijd fijn als je de koi weer terug ziet.

Afgelopen week kreeg ik wat filmpjes doorgestuurd van koi waar ik toch een tijdje voor heb mogen zorgen. Ik ben dan ook erg blij als ik hoor dat ze het goed doen. Ik ga ze niet allemaal laten zien maar neem van elk opgroei jaartal een koi en begin met 2017/2018 met als voornaamste de 34 selectie met alleen maar Yamabuki van Momotaro.

Mooie egaal kleurige yamabuki van 72 cm nu pas drie jaar oud en in hele goede handen. Ik hoop nog veel updates van deze te mogen ontvangen want die groeit gewoon lekker door.

Het leuke van deze selectie is dat veel klanten ze handtam hebben gekregen en heerlijk uit de handen durven te eten. Hier zal ze ergens tussen zwemmen/  dit is eind 2017 toen ze net binnen waren gekomen

De volgende  update is een kohaku van taniguchi NL1803036 van opgroei 2018,  deze is nu 3 jaar oud.  Rob heeft algelopen jaar zijn vijver vergroot en aangepast, waardoor er bij hem wat minder groei is geweest. Dit zal komende seizoen zeker ingehaald gaan worden. 

De volgende update is een kohaku van Momotaro 24 maanden oud van de opgroei periode 2018/2019.  Jordy blijf a.u.b. updates opsturen want is een erg mooie zuivere kohaku. Her nog een film van deze kohaku NL1811058 ruim een jaar geleden. 

Bedankt voor de updates en ik zal de andere updates voor een later nieuwsitrem bewaren.

Als laatste nog een film van de opgroei 2020 van Takigawa. De temperatuur is nu teruggebracht naar de buiten temperatuur zodat men de koi op kan komen halen. Sommigen blijven nog een winter hier en dat vind ik niet vervelend want zie ze graag.

Takigawa selectie 2020 deze zijn nu 15 maanden oud

TER AANVULLING OP HET NIEUWSITEM VAN JOHAN

Zijn er geen kandidaten voor deze machtige mango van Sakai....ik zou zo graag meebieden ! Wel naar de nummers 300 tot 326 kijken !!!

 

Meer afbeeldingen

Koi Update : afbeelding 1
Koi Update : afbeelding 2
Koi Update : afbeelding 3
Koi Update : afbeelding 4
Koi Update : afbeelding 5
Koi Update : afbeelding 6
Koi Update : afbeelding 7

Laat Een Reactie Achter

6 reacties

Johan d

Waar is de tijd gebleven ,

Johan

Klopt Johan D daarom is terug kijken zo af en toe wel is nodig en leuk.


Johan

Luc je bedoelde nummer 321 tot 326 van 85+ ??


Jack

Luc , je kan toch zo mee bieden op de Mango\'s van SFF. Kleine prijsjes voor dat type Koi ! Waren de ukkies van Narrita afgelopen jaar zo duur nog niet. Misschien zelfs wel voor herhaling vatbaar as ze er zijn ?!


Polleke

Je ziet dat het goed gaat .


interkoi

De kohaku van Takigawa die er nog rondzwemmen zien er voorbeeldig, eerlijk en gezond uit Johan;....complimenten !


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74