Koninginnedag open!

Koninginnedag open!

Ook Interkoi Almere is 30 april open en u bent welkom van 12.00 tot 17.00 uur.

Het is misschien tevens een mooie gelegenheid om mensen die nog koi hebben rondzwemmen die nog moeten opgehaald worden, om dit ook even te doen. De weersverwachtingen zien er goed uit, de temperatuur van het water is ondertussen 15°. Ophalen is dus gewenst.

Graag zou ik een mail ontvangen indien je eventueel kan komen, zodat ik alles een beetje in gereedheid kan brengen.

Bestaande afspraken blijven gewoon staan.

Ook gaan we zaterdag de tosai van Momotaro naar buiten brengen en zal ik ze laten zwemmen in het speciaal gemaakte net. (zie foto). Een beetje zonlicht kan geen kwaad voor deze tosai.

En omdat Koninginnedag toch een dag van feest is zal ik ook een speciale aanbieding hieraan hangen. Alle ginrin koi bied ik deze dag aan met 15 % korting op de genoemde prijzen in het overzicht. Ook de prachtige ginrin kohaku zal ik deze dag voor een speciale prijs aanbieden. Deze ginrin kohaku is een plaatje in je vijver, het ginrin spat je tegemoet. Voorvin is bijna hersteld en dat geeft gewoon al aan dat de koi in goede doen is. Normaal moet deze kohaku € 3.750 kosten maar mag deze dag voor € 3.000 van vijver veranderen. Let op, nog geen 2 jaar en al 58 cm. Dit is echt uitzonderlijk voor een ginrin, maar met een moeder van 85-90 cm. is er nog wel wat te verwachten van deze dame!

Op voorraad hebben we Probites Summer in 3 kg. verpakkingen en ik zal proberen voor vrijdag nog de Summer mix in huis te halen. Ook op de Probites zullen we een noem het maar vrijmarkt korting geven van 10 %, dus van € 45,00 voor € 40,50. Profiteer van dit aanbod en je hebt 3 kg. topvoer in huis en ben je klaar voor de zomer!

In het weekend van Appeltern ben ik zaterdag 8 mei gewoon open voor de liefhebbers. Uiteraard ga ik zondag wel kijken naar de kanonnen die Interkoi Arendonk heeft ingezet in de wedstrijd.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml