Koop een toekomst

Koop een toekomst

De showa die ik gisteren toegevoegd heb bij de countdown is een showa naar mijn hart, een machtige verschijning ! Ik weet dat de mensen soms kritiek hebben als ik dit schrijf, maar kritiek is gezond...het houd je alert...

Terwijl ik dit schrijf ben ik al in gedachten op mijn vakantiebestemming, maar wil toch de site levendig houden door op regelmatige basis een koi in de countdown te activeren.

De showa die ik gisteren in de countdown heb gezet[/URL" target="_blank" rel="noopener"> is de moeite van het bekijken waard. Ik kan gewoon genieten van koi zoals deze en ik zou het spijtig vinden mocht ik deze niet aan de man kunnen brengen.

Het gebeurd meer dat ik geweldige koi niet aan de man kan brengen, en dat vind ik zonde, want ik kan ze hier niet laten evolueren zoals het behoort. Misschien moet ik toch nog een extra vijver laten aanleggen...

Ja, ik weet ook dat ie duur is, maar wat is duur ?

Je kan je jaarlijks versnoepen aan koi die het net niet zijn, maar prijstechnisch wel in je budget vallen. Ik begrijp het helemaal, denk maar niet dat ik de problematiek niet begrijp.

Maar wat is uiteindelijk het resultaat ? Denk daar maar eens goed over na. Ik zou het bijvoorbeeld geweldig vinden om een showa zoals deze te begeleiden naar grotere hoogten, denk maar aan de successen die ik behaald heb met Shiba Zakura, Wakana, Hope, de koi van Martin die enkele jaren geleden een hoop prijzen bijeen vergaarde in Arcen, en niet te vergeten de ongelooflijke chagoi van Martin en nog vele andere.

Ik doe er dan ook altijd alle moeite voor om mee te denken met de klant, op welke manier dan ook om een deal toch rond te krijgen, want het is in het voordeel van de klant, en natuurlijk ook van mij.

Je kan echter het ijzer niet met je handen smeden. Er zijn ondertussen dit jaar al enkele nieuwe projecten gaande met nisai die de neiging hebben om zich verder te ontwikkelen naar jumbo met ballen. Hierbij denk je aan koi die het in zich hebben om naar de 85-90 cm door te groeien, en die we misschien ooit op een grote show kunnen laten zien.

Geen gekochte GC, maar gemaakte GC’s en dat is iets moeilijker, maar geeft zoveel meer voldoening. Er zitten echter potentievolle koi in de maak voor de toekomst, en uiteindelijk is tijd een belangrijk begrip...

Deze showa behoort wel echt tot mijn favorieten. Samen met de voorheen gepresenteerde showa zal deze tot mijn paradepaardjes blijven horen.

Heb je het hart van een koikichi, heb je de skills of het vertrouwen in jezelf dat je iets kan presteren met het laten opgroeien van een kampioen in wording…denk er dan maar eens rustig over na...

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240