Laat je deze naar Duitsland gaan ?

Laat je deze naar Duitsland gaan ?

Bekijk deze koi eens goed, want deze gaat binnenkort richting Duitsland.

Voor mij een onbegrijpelijke zaak om deze 5-staps sanke met perfect patroon niet in eigen gelederen te houden. Hij is nu ongeveer een 4-tal maanden bij ons en zal weldra vertrekken. Aan deze sanke is weinig af te keuren, zelfs de prijs was netjes en correct. De ontwikkleing ziet er super uit, en deze zou ik zeker nog eens terug willen zien als hij de 70-75 cm haalt, en dat kan hij als Momotaro man zeker en vast.

We hebben gisteren een toer in België gedaan met enkele bezoeken aan klanten van Interkoi. Deels om eens bij te babbelen, deels om eens te kijken hoe de koi het deden en te controleren of alles goed was. We hebben enkele koi gebowld die vrij bekend zijn, en ik heb hier enkel filmpjes van gemaakt, zodat je de evolutie van sommige vissen kunt blijven bekijken, en je kan zien dat dit alle verwachtingen inlost. Wel hebben we geconstateerd dat er vrij veel problemen zijn met parasieten, want na controle bleek er toch costia en wormpjes op de koi te zitten.

Dit is op dit ogenblik een vrij veel voorkomend probleem, waar wij ook regelmatig mee geconfronteerd worden dit jaar. Wij wijten het aan de lange winterperiode, waardoor de koi te verzwakt uit de winter zijn gekomen, maar het blijft speculeren. Ook mogelijk zijn de veranderende luchtomstandigheden, denk maar aan de vulkaanuitbarsting, het veranderende weertype etc... Misschien nuttig om hier eens een discussie over op gang te brengen. Het is in ieder geval zo, dat ik hoor dat veel koi een raar gedrag vertonen...

Magistrale sanke vertrekt naar Duitsland

Sekiguchi en Yamatoya

Sekiguchi

Shiba en Ytachi

Sanke Momotaro, slechts 2 jaar en 70 cm

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml