Laatste mogelijkheden

Laatste mogelijkheden

Zoals je vermoedelijk kan zien heb ik de meeste koi die zich nog in Japan bevinden even onder de knop nieuwe aanwinsten gezet.

Buiten de eerste 3 koi, zijn het allemaal koi die zich nog in Japan bevinden en nog niet zijn verkocht. Ik moet echter al beginnen te organiseren, want zonder bericht zullen de meeste naar Arendonk komen.

Als het goed is heb ik ze ook voorzien van de laatste meting en een filmpje dat onlangs is gemaakt. Het zijn niet de goedkoopste koi natuurlijk, want de meeste zijn koi van de veiling, maar toch zijn er een aantal de moeite waard om even te bekijken.

De meeste zijn nisai en/of sansai, en het zijn allen koi die nog veel ontwikkelingsmogelijkheden hebben.

Enkele van deze koi wil ik op eigen kosten in Japan laten als ze niet verkocht worden, zodat ik ze op kan volgen. Ik heb nog geen definitieve beslissing genomen, maar deze staan op mijn verlanglijst om in Japan te laten:

Showa Momotaro 1603100

Dainichi showa SH-V14-1069 (mijn persoonlijke favoriet).

Sanke Momotaro SA-V15-1083, een nisa van 63 cm en een buldozer.

Sanke Momotaro SA-V15-1072. Maar eventjes 6 cm gegroeid van october tot begin maart, niet normaal en deze kan bijzonder groot worden.

De rest ga ik zeker laten afkomen. Indien je nog interesse hebt, twijfel niet te lang.

De eerste 3 koi zijn koi die ik gisteren even gebowld heb en opnieuw gefotografeerd en gefilmd. Zelf ben ik heel tevreden over de ontwikkeling van deze koi.

De sanke ziet er voortreffelijk uit, de gewenste kata sumi vlek zit eraan te komen, langzaam maar zeker. Altijd één van mijn favorieten geweest door haar onconventioneel patroon. Ze zit hier eigenlijk al te lang, namelijk van april 2013. Tijd om naar een plaats te gaan die haar kan verzorgen zoals het moet. Het sumi begint atarashi achtige vormen aan te nemen.

De showa is een kleurmaker. Het hi is van intense kwaliteit. Als je het filmpje vergelijkt met de aankoop zul je ook al duidelijk veranderingen zien in het sumi.

De tancho showa was sowieso voorbestemd om donker te worden. Het filmpje bij aankoop zegt meer dan voldoende. Je houd ervan of je houd er niet van....

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240