Mijn stoofpotje

Mijn stoofpotje

Zoals altijd begin ik het koijaar in te zetten met het gebruik van mijn persoonlijk stoofpotje.

Voor diegenen die het nog niet weten, het is een combinatie van de bioreactor die de meesten al in hun bezit hebben, waar ik een combinatie aan toevoeg van micro bacteria, een voedingssupplement, melkzuurbacteriën en tenslotte heel belangrijk....bruin bier.

Het is een combinatie die mij een goed gevoel geeft en dat ik al jaren toepas. Ik moet opnieuw gaan bestellen omdat mijn voorraad op is, en zoals ik altijd doe, kan ik er misschien mensen mee blij maken om hetzelfde toe te passen.

Het effect meten kan ik niet, maar uit ervaring zie ik het water beter worden, en de koi gedijen er goed op. De toegevoegde bacteriën, de melkzuurbacteriën en het voedingssupplement in combinatie met donker bier is in mijn ogen een perfecte opstarter voor je vijvers in het voorjaar.

Ik voeg het om de 3 dagen toe aan mijn vijvers, dus staat het potje iedere dag te pruttelen. Op de foto zie je hoe het bier begint te gisten, zodat de bacteriën sneller geactiveerd worden.

Wie toch een setje wil bestellen kan me altijd een mailtje sturen, zodat ik het kan klaarzetten of opsturen. De volledige set, bioreactor, bacteriën 1 liter, melkzuurbacteriën 5 liter en voedingssuplement 1 liter kost samen 112 euro. Indien je het wil opgestuurd hebben, kost het 125 euro.

Zo ziet het eruit na een nachtje pruttelen, en het ruikt geweldig gezond....

Meer afbeeldingen

Mijn stoofpotje: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240