Een bowl om van te genieten

Een bowl om van te genieten

Ik was gisteren vergeten een foto te nemen van de koi die ik gebowld heb, daarom dat ik even deze foto op de voorpagina plaats.

Is er iemand die me kan vertellen wat je op deze foto ziet ? Ik geloof niet dat er al ooit een foto is genomen vanaf deze locatie !

Het zijn eigenlijk de koi die ik gisteren gebowld heb voor klanten die ik wil laten zien. Het zijn niet van de minste….

Geniet van het filmpje en weet me te zeggen wat je ervan vind. Zou je deze bowl lusten....

De eerste in de bowl is de kohaku van Henco, deze is verleden jaar december naar Arendonk gekomen en heeft de winter rustig doorgebracht in mijn verwarmde buitenvijver op 16°. Een kohaku is nog altijd een plezier om naar te kijken. Qua lengte is ze zowat hetzelfde gebleven, maar éénmaal in zijn eigen habitat en met een goed seizoen zal dit snel veranderen.

De volgende showa is een ondankbare showa. Het wordt de showa van Rob en Tara. Ze zwemt al 2 jaar bij mij en er was niemand die in haar geïnteresseerd was. Ze was nog een offspring van de toch wel vrij belangrijke Dainichi showa die redelijk lang gebruikt werd voor de kweek bij Momotaro.

Ik kocht deze op de veiling van februari 2013, dus als nisai. Ze heeft het hier niet altijd naar haar zin gehad, maar toen ik ze verkocht begon ze te veranderen en te verbeteren. Ik zie een onverwachte maar sterke verbetering van de body, het hi wordt intensiever en veel sterker, en ook het sumi begint zich nu te ontwikkelen.

Ik ben benieuwd wat ze nog allemaal in petto heeft, want de vijver waar ze naartoe gaat, daar heb ik veel vertrouwen in. Ik hoop dan ook dat er een update van komt einde jaar.

De 2 volgende die de bowl komen vervolledigen zijn de 2 sanke van Sakai FF. De ene is van Theo, De mysterieuze is nog niet verkocht. Hier moet je geen tekening bij maken om te zien hoe groot ze kunnen worden, dat staat erop geschreven. Dat kunnen leken nog wel zien. De sanke met het abnormale patroon wordt een megamonster. Goede huidkwaliteit, machtige body, maar het patroon en de kwaliteit van het patroon laat te wensen over. Vandaag of morgen ga ik er wel iemand heel blij me maken.

De andere sanke daarentegen is een ander verhaal. Die heeft zowat alles mee, en zou wel eens een echte filmster kunnen worden. Ze zal na ophaling echter niet meer in het verhaal voorkomen want de nieuwe eigenaar is helemaal niet showgericht en wil er liever zelf van profiteren. Kan je hem ongelijk geven….

Meer afbeeldingen

Een bowl om van te genieten: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137