Laatste oproep, laatste poging

Laatste oproep, laatste poging

Veel mensen denken dat het is om iets te verkopen, maar niets is minder waar.

Ik doe dan ook een laatste poging om 8 mensen samen te brengen die bereid zijn om aan de test mee te doen van de koi enzymen. Het hele verhaal ga ik niet meer vertellen, want dat heb ik al dikwijls genoeg gedaan.

Je moet veel geld uitgeven aan je filters en je vijver, en een verstandige ingreep moet je gewoon links laten liggen, verstandiger kan het niet.

Van de week heb ik een gesprek gehad met Rob Heijmans in verband met het wateronderzoek. Een normaal wateronderzoek kost 110 euro per keer. Om een goede test te doen, is het nodig dat het water 2 maal onderzocht wordt, één maal vooraf, en één maal na de test.

Rob heeft toegezegd om de 2 testen te doen voor de prijs van 1, dus 110 euro. Er is echter een inspanning nodig om deze testen op een bewijsbare manier te ondersteunen. Daarom heb ik de voorwaarden even op een rijtje gezet.

Ik zoek minimaal 8 mensen die mee willen doen aan het onderzoek. Ze moeten 1 liter water binnenbrengen op zaterdag 2 april, zodat het 1ste onderzoek tegelijkertijd kan gebeuren.

Dan moeten ze bereid zijn om op woensdag 6 april te beginnen met het toedienen van de koi enzymen gedurende 10 dagen. De dosis bedraagt 40 ml per kuub verdelen in het filter of in de vijver.

Op 16 april verplichten ze zich om weer 1 liter water binnen te brengen om het 2de onderzoek te doen. Ik zal tegelijkertijd 2 liter water uit onbehandelde vijvers tegelijkertijd laten binnenbrengen die ook mee zullen onderzocht worden.

De namen van de deelnemers zullen gekoppeld worden aan nummers, zodat diegenen die het water onderzoeken, niet weten uit welke vijvers het water komt. De resultaten zullen nadien gepubliceerd worden.

Dit zou het ultieme bewijs moeten zijn dat het product wel degelijk werkt. Ik kan helaas niet meer meedoen want ik ben al begonnen met het toedienen van de koi enzymen om mijn pathogene druk in het water te verlagen, want ik weet dat het werkt.

Indien ik geen 8 mensen kan samenbrengen, vervalt het project en zal ik je niet meer lastig vallen. Ik zal je een rekensommetje geven wat het zou kosten

voor een vijver van 20 kuub.

2 x wateranalyse kost 110 euro

Toedienen van 40 ml per kuub = 800 ml per dag voor een 20 kuub vijver.

Dit komt op 8 liter of 2 bussen van 5 liter.

De normaal prijs is 79.5 euro per bus, maar voor deze proef reken ik slechts 62.5 euro per bus, wat dus neerkomt op 125 euro.

Als ik dit alles samentel kom ik op 110 + 125 = 235 euro voor het volledige onderzoek.

Voor een vijver van 30 kuub:

2 x wateranalyse kost 110 euro

Toedienen van 40 ml per kuub = 1200 ml per dag voor een 30 kuub vijver.

Dit komt op 12 liter of 3 bussen van 5 liter.

De normaal prijs is 79.5 euro per bus, maar voor deze proef reken ik slechts 62.5 euro per bus, wat dus neerkomt op 187.50 euro.

Als ik dit alles samentel kom ik op 110 + 187.50 = 297.50 euro voor het volledige onderzoek.

Voor een vijver van 40 kuub:

2 x wateranalyse kost 110 euro

Toedienen van 40 ml per kuub = 1600 ml per dag voor een 30 kuub vijver.

Dit komt op 16 liter of 4 bussen van 5 liter.

De normaal prijs is 79.5 euro per bus, maar voor deze proef reken ik slechts 62.5 euro per bus, wat dus neerkomt op 250 euro.

Als ik dit alles samentel kom ik op 110 + 250 = 360 euro voor het volledige onderzoek.

Wie interesse heeft om mee te doen aan het onderzoek moet zich aan deze richtlijnen houden. Het kost me allleen een heleboel werk, maar ik vind het noodzakelijk om te bewijzen dat dit het enige product op de markt is, dat wel degelijk op een verantwoorde, natuurlijke en probiotische manier werkt.

Indien ik geen 8 liefhebbers samen kan brengen, vervalt het aanbod.

Ondertussen heb ik gisteren de zon gezien en heb ik mijn veranda voor de koi lekker opengezet om van de eerste zonnestralen laten genieten. Het geeft weer een zalig gevoel en hoe ouder je word, hoe meer plezier je eraan hebt. Op de foto's laat ik ook zien dat ik iedere dag de koi enzymen al toepas, en geloof me, dat is voor mij ook een serieuze investering om alle vijvers te behandelen.

Nog even de voorwaarden, maar ook de verplichtingen op een rijtje voor de eventuele deelnemers zodat het duidelijk is:

Zaterdag 2 april: binnen brengen 1 liter water voor 1ste onderzoek. Tegelijkertijd wordt het onderzoek betaald, en worden de koi enzymen geleverd en aangekocht. Vanaf woensdag 6 april, beginnen met het toedienen van koi enzymen gedurende 10 dagen, of tot en met vrijdag 15 april. Zaterdag 16 april: binnen brengen 1 liter water voor 2de onderzoek.

Belangrijke informatie

De veilingkoi van Momotaro staan ook online: www.momotaro-koi.eu. Bekijk het aanbod en als je een bod wil doen, geef me een seintje want ik zal aanwezig zijn.

Meer afbeeldingen

Laatste oproep, laatste poging: afbeelding 1
Laatste oproep, laatste poging: afbeelding 2
Laatste oproep, laatste poging: afbeelding 3
Laatste oproep, laatste poging: afbeelding 4
Laatste oproep, laatste poging: afbeelding 5
Laatste oproep, laatste poging: afbeelding 6
Laatste oproep, laatste poging: afbeelding 7
Laatste oproep, laatste poging: afbeelding 8

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240