2 Tosai van vorig jaar

2 Tosai van vorig jaar

Het is altijd mooi om een update van enkele tosai te ontvangen.

Er is niet veel informatie toegevoegd, en helaas heb ik geen filmpjes mogen ontvangen, maar het is altijd mooi om dit te tonen.

Ik herken beide koi zeer goed. De momotaro Showa is er eentje uit de voorjaars serie die ik gewoonlijk altijd aankoop, en ja een maruten Showa vergeet je niet zo makkelijk.

De sandan sanke behoort tot de stal van Taniguchi, en behoort tot de koi die ik als kleine koi van 15-18 cm heb aangekocht in september 2014. Deze is in principe even oud als de Showa, maar werd kleiner aangekocht en verbleef een winter extra bij Taniguchi totdat ze jumbo tosai was.

Ik heb een kleine voetnoot gekregen van Gino, maar veel meer dan enkele regels waren het niet.

Bijgevoegd een update van de 2 tosai (momotaro en taniguchi) die ik vorig jaar bij u kocht.

Deze foto werd genomen op 26 januari 2016, ik schat ze nu rond de 50 cm.

Toch mooi om een vergelijk te maken met de koi die een seizoen extra in Japan zijn gebleven, en waarvan er nu toch nog een aantal rondzwemmen in Arendonk.

Het vergelijk kan enkel te maken hebben met de lengte, want de kwaliteit kan ik niet van een foto aflezen. De sanke uit deze serie die nu nog bij mij rondzwemmen zijn qua lengte tussen de 56 en 59 cm, en deze is rond de 50 cm. Een goed vergelijkingspunt qua groei....

De maruten Showa 1502022 bij aankoop februari 2015.

De sandan sanke 1409018 bij aankoop in september 2014

Beide koi samen in mei 2015

Altijd mooi om een update te zien. Wie trouwens ooit nog graag een update ziet van zijn koi mag me altijd een mailtje sturen met de codenummers en normaal kan ik altijd een groot aantal filmpjes vinden van betreffende koi.

Extra aanbieding

Soms vraagt iemand mij om koi in het nieuwsitem te plaatsen om deze koi te verkopen. In sommige gevallen wil ik dat ook doen. Het handelt zich om 2 kohaku die zich in het Noorden van Nederland bevinden, namelijk regio Groningen.

De maruten kohaku is 58 cm en van de kweker Hoshikin, de sandan kohaku is 68 cm en van de kweker Mano. Beiden zijn 7 jaar oud en nog in blakende gezondheid.

De prijzen zijn respectievelijk 750 en 1250 euro. Mensen die interesse hebben in deze koi kunnen contact met mij opnemen en ik zal je dan doorverwijzen naar de respectievelijke eigenaar, zodat je de zaken verder kan afhandelen.

Ik zal beide kohaku ook een week onder de knop nieuw aanbod plaatsen.

Special

Ik kon het gisteren niet laten om een paar korreltjes in de vijver te smijten, want ze doen het toch zo goed. Ze hadden er geen problemen mee. Ook de resterende nisai zijn een plezier om naar te kijken

Meer afbeeldingen

2 Tosai van vorig jaar: afbeelding 1
2 Tosai van vorig jaar: afbeelding 2
2 Tosai van vorig jaar: afbeelding 3
2 Tosai van vorig jaar: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240